Hari Ini Dalam Sejarah KNizam.com – Cik Alexa Ranking <400K !

fuhhh terkejut aku pagi tadi

bukak je blog nampak yang cik alexa ranking dah turun bawah 400k

lepas neh nak target bawah 300k plak

terima kasih pada mereka2 di malaysia….

rusia, india dan negara2 lain. hehe

russia ?

biar betullllllll.

cool giler dowh !

apa2 pun terima kasih semua ! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 responses to “Hari Ini Dalam Sejarah KNizam.com – Cik Alexa Ranking <400K !

  1. teruskan usaha..kasi buka mata dunia..hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    abrar : hehe ko pun sama lah. jom kita takluk dunia. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. apa orang russia cari kat blog kau ni ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    azwan : tuh la kan. kgb la ni. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. fuiyo bawah 400k..
    kena celebrate nih

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : apa lagi gathering la lunch nanti. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. bro.. lebey kurang same jer citer kite malam ni
    keh keh keh.. tapi aku pada arena yang lain.
    ape ape pon… aku ucapkan tahniah~

    Reply

    KNizam Reply:

    kreuger : ko lain. ko terer coding2 neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. ramai juga pelajar-pelajar sini datang sini..

    tahniah diucapkan..

    Reply

    KNizam Reply:

    umar : hehe sila2 ya. hehe thanks ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. huiyooo…
    congratz bro..
    aku punye masih berjuta…hehe ๐Ÿ˜€

    Reply

    KNizam Reply:

    spatt : ala tak lama la tuh. sket2 naik la nanti. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. tahniah knizam…meningkat dengan stabil nampaknya wlpn ekonomi merudum…hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha x leh lawan ko lah. ko lagi power apa. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Pakai extension di’bawah aje.. Sentiasa up-to-date

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5362

    Reply

    KNizam Reply:

    mediamalaya : hehe yep dah ada pun. thanks ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. tahniah! memang hebat teknik kau zam. teruskan usaha kau, orang kita pun boleh lakukan!

    nampak gaya lambat lagilah aku nak kejar ranking kau hehe.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe tengkiu2. blog bahasa melayu tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. tahniah!!!
    apa rahsia? =]

    Reply

    KNizam Reply:

    tengkiu2. rahsia nyer sentiasa update adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge