Hari Ini Dalam Sejarah Blog KNizam Artwerk ! 1st Nuffnang Ad Is Here… Hehe :)

perasan tak ada something different kat blog aku hari nih ?

heh dah ada nuffnang nyer iklan lah !

nampak kalerful sket sidebar aku

aku suka dengan design web 2.0 logo myeg tuh. memang cool

aku ingat nak buat design yang sama la nanti. haha

semalam aku dapat email from NuffNang

hehe dah ada iklan nak masuk dalam blog aku rupanya

baru je 3 bulan usia domain neh

aku ingatkan takde iklan yang berminat.

hope more will come lah kan. haha

aku suka dengan iklan2 yang berwarna-warni dan cool bergera2 camtuh

nampak catchy lah sket kan. hehe

kat blog orang lain memang dah berlambak2 dah iklan nuffnang neh

aku je yang tak dapat2 since last 2 months

dah nak give up dah aku masa tuh.

dulu aku letak gak la advertlets ngan adsense

sekali nampak berserabut la. so stick to nuffnang dululah

yang lain2 tuh kalau graphic diaorang cun aku masukkan nanti. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Hari Ini Dalam Sejarah Blog KNizam Artwerk ! 1st Nuffnang Ad Is Here… Hehe :)

  1. Pingback: Sharifah Scha Alyahya Iklan MyEG – Dah Cuba Ke Guna MyEG Eh ? — KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.