Hari Ini Dalam Sejarah Blog KNizam Artwerk ! 1st Nuffnang Ad Is Here… Hehe :)

perasan tak ada something different kat blog aku hari nih ?

heh dah ada nuffnang nyer iklan lah !

nampak kalerful sket sidebar aku

aku suka dengan design web 2.0 logo myeg tuh. memang cool

aku ingat nak buat design yang sama la nanti. haha

semalam aku dapat email from NuffNang

hehe dah ada iklan nak masuk dalam blog aku rupanya

baru je 3 bulan usia domain neh

aku ingatkan takde iklan yang berminat.

hope more will come lah kan. haha

aku suka dengan iklan2 yang berwarna-warni dan cool bergera2 camtuh

nampak catchy lah sket kan. hehe

kat blog orang lain memang dah berlambak2 dah iklan nuffnang neh

aku je yang tak dapat2 since last 2 months

dah nak give up dah aku masa tuh.

dulu aku letak gak la advertlets ngan adsense

sekali nampak berserabut la. so stick to nuffnang dululah

yang lain2 tuh kalau graphic diaorang cun aku masukkan nanti. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Hari Ini Dalam Sejarah Blog KNizam Artwerk ! 1st Nuffnang Ad Is Here… Hehe :)

  1. tahniah..wa ade iklan..iklan aku takmau letak pun 😛

    syamsulariff.com’s last blog post..Komen Diana Danielle Beeson terhadap Syamsulariff?

    Reply

  2. haha, pengalaman pasang iklan ke bang? ehehe.

    Affuan’s last blog post..Forum – Tempat Untuk Dituju Bila Siap Blog Baru

    Reply

  3. syam : haha tengkiu2. ko ada iklan warna-warni ke ? bak mai sini tengok sat. haha 🙂

    affuan : hehe yep 1st time beb ! haha 🙂

    Reply

  4. owh…dah lame xmelata di blog ni~

    cikF=)’s last blog post..KeMbALi MeRePeK~

    Reply

  5. Congrats bro – biasanya bila hits makin banyak makin rajin company letak iklan2 – so kena la promote2 gak nak ganda2kan readers blog ni 🙂

    Shah’s last blog post..Guess where we were for dinner?

    Reply

  6. cikf : hehe silakan2 hehe 🙂

    shah : tu la pasal kan. susah gak nak maintain blog neh kan. hehe 🙂

    Reply

  7. Tahniah tahniah…. KNizam sentiasa ada peminatnya sendiri… salam sayang dari beruangmadu.com dan Tupai Tupai

    Beruang Madu’s last blog post..BLOGGERS VISIT

    Reply

  8. Congrats on the ads. Ive stopped putting any advetlerts / nuff ads altogether due to several disadvantages.

    Im now putting a text link ad that guarantees me a consistent monthly payment from the direct advertiser. Thats better in my POV.

    =)

    fuqaha’s last blog post..End of Semester

    Reply

  9. beruang madu : hehe tengkiu2 🙂

    fuq : hehe aku letak nuffnang je sekarang neh. nak bagi kalerful sket sidebar tuh. hehe 🙂

    Reply

  10. Huhu, aku nuffnang tak berminat pun. Sbb blog aku dlm 45% je kot dr m’sia

    zaki blogjer’s last blog post..Google is 2008’s most powerful brand

    Reply

  11. zaki : hehe ko mmg tahap antarabangsa lah. hehe 🙂

    Reply

  12. blue is a nice color 🙂

    kawaii_desu’s last blog post..Tags of loyalty….

    Reply

  13. Pingback: Sharifah Scha Alyahya Iklan MyEG – Dah Cuba Ke Guna MyEG Eh ? — KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge