Hargailah Setiap Satu Komen Yang Masuk Ke Blog Anda Dengan Membalas Kesemuanya !

hehe topik hari neh simple adjer

korang perasan tak kadang2 ada orang komplen kenapa la blog dia jarang ada komen ?

hehe kat sini aku nak bagi satu rahsia

kalau korang perasan rahsia neh simple adjer

semenjak aku berblog since 2004 aku ada la terima banyak komen

nak kata sebanyak mohdismail.net or megat.net tuh takdelah kan

tapi still adalah

korang tahu apa yang aku akan buat dengan semua komen2 tuh

aku akan baca satu persatu and then balas kesemuanya

since aku pakai wp, so aku balas direct from admin site lah kan. hehe 🙂

bila aku balas semua pengomen2 akan dapat email balik

sebab aku pakai plug in wp lah. hehe

aku memang menghargai kesemua komen2 yang masuk

walau semana pendek komen korang aku tetap akan balas. hehe

kadang2 sampai 2-3 page aku kena balas

tapi aku tetap akan balas sebab aku tahu

korang sure bersusah payah nak taip komen2 tuh semua kan

jadi aku merayu pada semua bloggers, kalau dapat komen tuh

cubalah balas kesemuanya. jangan ada kecuali langsung

sebab dengan cara tuh sahaja kita boleh tunjukkan yang kita menghargai pengomen di blog kita

lagi satu lepas aku comment aku akan click kembali kepada blog pengomen

nak tengok apa latest updates. hehe

sapa2 yang tak update tuh nasiblah kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

82 responses to “Hargailah Setiap Satu Komen Yang Masuk Ke Blog Anda Dengan Membalas Kesemuanya !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.