Harga Minyak Turun 15 sen Kepada RM2.30 Berkuatkuasa Esok !

boleh la plak turunkan harga minyak

harga barang ?

harga perkhidmatan ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Harga Minyak Turun 15 sen Kepada RM2.30 Berkuatkuasa Esok !

  1. harga minyak memang akan turun.. tetapi harga barang sure xde peniaga yang akan turunkan..tgu penguatkuasa harga siling (tp untuk barangan tertentu sahaja)

    framestone’s last blog post..Logo Malaysia University (adiWidget)

    Reply

  2. framstone : tu la kan. geram la dengan harga barang yg mahal giler sekarang neh. haha 😥

    Reply

  3. hurm.. tadi dgr berita dia kata akan turunkan harga siling barangan.. hurmm.. makanan kat kafe pun dah mahal~~~

    nikillas’s last blog post..Flash Entry Ep. 8

    Reply

  4. ermmmm..baguslah kalau dah turun
    tapi harga barang mana nak turunnya..
    naik senang…turun payah laaaaaa…menci

    angriani’s last blog post..Ayam Penyet 😀

    Reply

  5. ceh!! aku dah isi full semalam…
    :mrgreen:

    menteil’s last blog post..Ceritera Raya mEntEiL

    Reply

  6. nikillas : hehe tu la kan. hampeh la. haha :mrgreen:

    Reply

  7. angriani : hehe tu la kan. ahaks 🙂

    Reply

  8. menteil : hehe aku pun dah isi semalam. hehe 😮

    Reply

  9. Nasib aku baik la.. td mmg sikit lagi nak dah sampai E.. esok leh ar kasi full..

    Mr Am’s last blog post..Blog secara serius

    Reply

  10. erm… penuh dengan propaganda. simbolik. maksud tersembunyi. huhu.
    aku tak suka cara mereka ni. seperti dipersenda oleh mereka pula.
    sebelum ini mereka tak rancang bebetul ker!?

    megat’s last blog post..Bajet 2009, Kerajaan Prihatin Kepada Rakyat?

    Reply

  11. mr am : hehe ko mmg bernasib baik la hari ini. hehe 😀

    Reply

  12. megat : hehe tu la kan. masa naik ke rm2.70 dulu mcm takde perancangan je kan. hampeh! haha 👿

    Reply

  13. he..23x kita tgu je la ek…xleh nk salahkan satu pihak je..pihak yang mengaut keuntungan pun kita kne salahkan…tukang beli pun sama..klu dah tahu mahal kite cari la kedai len..nnt pepandai la dorg nk turunkan harga

    framestone’s last blog post..Logo Malaysia University (adiWidget)

    Reply

  14. inilah rakyat, dah turunkan harga minyak.. masih mengharap harga perkhidmatan & harga barang diturunkan sedangkan ia dinaikkan bukan dipaksa oleh kerajaan.. kerajaan hanya boleh pantau dan beri amaran sahaja.. kuasa pembeli & pengguna yang menentukan.

    *kerajaan menaikkan harga minyak memaksa (secara rela) sesetengah pihak menaikkan harga barang, kerajaan turunkan harga minyak, memaksa (secara sambil lewa) sesetengah pihak menurunkan harga barang?, fikir-fikirkan*

    mediamalaya’s last blog post..Pencalonan Ketua Pemuda

    Reply

  15. rezeki jgn ditolak, mush jgn dicari, blog jgn di…. apa eh?

    shaxx’s last blog post..Datukship for Shah Rukh Khan

    Reply

  16. framestone : hehe tu la kan semua ada share lah. hehe :mrgreen:

    Reply

  17. mediamalaya : tu la kan. dulu masa naik 70sen tak hengat pun. hehe 😈

    Reply

  18. shaxx : hehe blog jangan di comment. tu jer. hehe ❗

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge