Harga Minyak Dunia Sudah Di Bawah Paras USD100/g !

perghhh harga minyak dah mula turun la. hehe

apsal la kerajaan buat2 cam tak tahu je kan.

bila la nak turun sampai rm2/l ni eh ?

benci la camni kan. ahaks !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 responses to “Harga Minyak Dunia Sudah Di Bawah Paras USD100/g !

  1. ahh.. 😡 :down:
    dah macam2 dah alasan.. :mrgreen:

    apa boleh buat.. sabar jela.. 🙁

    alone’s last blog post..Old-School Tag by Zaza

    Reply

  2. alone : hehe tu la kan. rakyat yang kena menanggung sekrang neh. nak raya sure lagilah banyak pakai petrol kan. hehe 😥

    Reply

  3. ehem2..apa mau tunggu..

    afham’s last blog post..Selamat Hari Malaysia – 16 September

    Reply

  4. afham : ehem2 tu la kan. semua buat tak tahu je pasal harga minyak sekarang. dulu masa nak naikkan bukan main cepat dowh. haha 🙄

    Reply

  5. tak sialap aku rate hari ni is actually lower than pre march election’s (i may be wrong)..so one would expect the price to go down la ye dak ..to pre election rate….tapi dok sebuk berpolitik lupa rakyat jelata!!!!

    Jingga Studies’s last blog post..Happy B’Day to ME !!!

    Reply

  6. jingga : tu la kan. semua buat2 bodo je. grrrrrrrrrr :vangry:

    Reply

  7. Benda yang naik memang susah nak turun

    pening’s last blog post..Egyptian Koshary Pasta

    Reply

  8. Ha’ah, makin tua makin susah nak turun, hehe…
    Tukar kerajaan!
    Tukar kerajaan!
    Tukar kerajaan!

    ImamKhalid’s last blog post..Hukum puasa jika lalat termasuk ke dalam mulut

    Reply

  9. pening : hehe tu la kan. hujan je yg turun. hampes la. :vangry:

    Reply

  10. leteh ler nak tunggu turun ni..

    @k@kPOKPEK’s last blog post..RIANG RIA SEBELUM RAYA

    Reply

  11. app : tu la kan. bila la nak turun ni. hehe ❗

    Reply

  12. imam : hehe nak rm2! haha

    Reply

  13. Tula… time naik beriya iya kerajaan naikkan harga … gelabah tak tentu pasal.. skrg dah turun dorang buat bodoh jer..

    Kalau nak adil, time naik naik la.. tapi kalau dah turun cepat cepat la kasi turun..eeeeiiii
    Geram tul!!
    Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

    Adry’s last blog post..Strawmato or Tomberry?!

    Reply

  14. adry : hehe tu la kan. geram betul la. tiap2 hari nak pakai petrol rm2.50 neh kan. hampeh je. :vangry:

    Reply

  15. hehe. cam biasa la. pura-pura lupak.. 😎

    titan’s last blog post..Who is Yazid Yahaya?

    Reply

  16. lepakla..nanti2 turun la tuuu..sabarrr

    zamz’s last blog post..DPM Launches Personal Website

    Reply

  17. ya yay… turun lagi….

    shaxx’s last blog post..September 16

    Reply

  18. Pak Lah sila tunai janji! X sabar2 ni….uhu 😐

    izzat’s last blog post..Pictures of New Proton MPV

    Reply

  19. titan : hehe geram la dah la nak raya ni nak pakai banyak petrol nak jalan2 kan. hehe 😕

    Reply

  20. zamz : hehe bila tu weiiiii hopefully turun sebelum raya la kan. senang sket nak jalan2 huhu 😐

    Reply

  21. shaxx : hhehe tu la kan bila la nak turun ke rm2 neh ek. hehe 🙄

    Reply

  22. izzat : hehe tu la kan x sabar nak tungguh harga minyak rm2 neh. haha 😕

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge