happy belated birthday ya :)

heheheheheh monyet + roses + chocolate = belated birthday 🙂

“dan ke mana pun arah angin ku berlari. hati ini masih kau miliki” ahaks! 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “happy belated birthday ya :)

  1. pergh, romantikus tu bro hehe

    bila hari bahagia tu? rumah dah ada hehe

    Reply

  2. ni formula baru..thanks u..

    Reply

  3. ‘monyet + roses + chocolate = belated birthday’
    ‘dan ke mana pun arah angin ku berlari. hati ini masih kau miliki’

    .. err itu ucapan besday ke sumpahan

    kekekekeke

    Reply

  4. monyet tu nampak cam nak protect chocs tu dr dimakan..heheh
    hepi belated bday!

    Reply

  5. kawaii : hahahhaha 🙂

    trojan : formula ini akan keluar dalam add maths spm lagi 2 weeks 🙂

    jeff : hahahahahaha 🙂

    yana : monyer tuh dulu kena cili mcm iklan lama2 tuh. awas monyet! jgn diulang lagi….hehehehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge