Happy 19th Birthday to MCKK Class of 94 !

batch aku sambut hari jadi ke 19 hari neh

6.1.1990

pagi yg cerah…

tarikh keramat 6 january 1990

tarikh kitaorang masuk ke prep school

tarikh aku mula2 dok kat asrama

dok kat dorm

double decker

dining hall. makan beratur. nasi kawah

aku masih ingat lagi apa yg berlaku pada pagi pendaftaran

tarikh aku mula2 sampai ke bandar diraja kuala kangsar

sekian πŸ‘Ώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 responses to “Happy 19th Birthday to MCKK Class of 94 !

  1. Wah happy 19th birthday to you class ye, teringat pula my class mate. Gambar kat atas tu semuanya slim2, macho, segak, cun2 now after 19 years semuanya dah jadi apa ye ❗

    Reply

  2. noni : semuanya dah jadi lagi macho. hehe πŸ™‚

    Reply

  3. πŸ˜€ Hepi bday 9094! Gambar aku pun ada kat atas tu.. hihihihi.. semua skrang ni sehat2 wal afiat gedebab kikiki.. ko mcmmane skrang ni bro?? Bape berat ko??

    Reply

  4. mmg gambar tok kaduk ye…
    ni mase zaman kesultanan melayu melayu ke?? haha….
    nostalgik!

    Reply

  5. onggon : haha aku cilok gambar ko la tuh. hehe πŸ™‚

    Reply

  6. cekgu: hehe neh masa zaman2 sebelum portugis sampai la neh. hehe πŸ™‚

    Reply

  7. korang start in jan eh, apsal batch aku start in dec? then batch pastuh start in jan balik..

    Reply

  8. aku benci kawan2 sekolah aku. kenapa ya?

    Reply

  9. πŸ™‚
    hepi bufday mckk
    mmg tua sgt dh nie

    Reply

  10. dulu ada digital kamera ke!? ko scan eh hehe.

    adoi teringat masa dok hostel kan? seronoknya. teringat juga batch aku ‘margasatwa’!

    Reply

  11. happy birthday 2 ur batch…
    it seems ur batch and i share the same birth date hahah

    time ni kita baru darjah 4…
    how time does flies

    Reply

  12. wah..gile nostalgia…tb2 rindu time duk asrama dlu..makan nasik kawah,kelas prep,gi solat ramai2.dan yg paling penting..fly dan kene rotan..hehe

    Reply

  13. la…ko ni mckk ke ?
    aku mckk gak tp . .

    menengah clifford kuala kangsar la…

    πŸ™‚

    senior , jangan marah ya ..

    Reply

  14. fqrl : aku rasa based on calendar kementerian kot. masa tuh tak silap aku kitaorang siap masuk sek men 2 minggu dulu. hehe πŸ™‚

    Reply

  15. affuan : la camtu plak ke . hehe πŸ™‚

    Reply

  16. encekcamera : hehe biasalah mana orang lagi muda. semua meningkat umurnya kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  17. megat : yep yg neh aku scan gambar2 lama. hehe best kan dok kat hostel. hehe πŸ™‚

    Reply

  18. kawaii : ka ye ke πŸ™‚

    Reply

  19. dendang : yep nostalgia betul la dok kat asrama kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  20. faiz : wahhhhh rival neh. hehe tapi best giler ah pekan kuala kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  21. heheheh.. MCKK.. kat kg saya… dulu klu pegi pekan suka tgk dak MCKK kuar outing.. wane putih jer semua….

    Reply

  22. ko budak mckk ke? padan le…

    haha

    Reply

  23. Wah.. ko MCKK ye.. AKu SMDB je..

    Reply

  24. knizam….
    tan sri salleh yasin tu mckk batch tahun biler ek?
    ex bos aku tuh..huehuehue.. dah tan sri dh org tua tuh.
    tetap taste!

    Reply

  25. chempaka : hehe memang uniform semua puteh bersih adjer. hehe πŸ™‚

    Reply

  26. joe : hahahaha tak la. sesaja je letak gambar neh. haha πŸ™‚

    Reply

  27. zool : la sekolah la juhak tuh kan. hehe πŸ™‚

    Reply

  28. moxs : dia kat mana eh ? aku x sure la plaks. hehe πŸ™‚

    Reply

  29. eh…birthday kiter samer aaa…tapi sy kat mrsm tepen..hehehe..musuh ketat mckk πŸ˜€ – eppy belated birthday!!!

    Reply

  30. faizura : happy birthday πŸ™‚

    Reply

  31. pekan kk skrng dah maju…hehe..datang la…tengok clifford lawan mckk kayak ke.. πŸ˜€

    Reply

  32. faiz : hehe aku pun dah tengok banyak kemajuan kk neh πŸ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge