hamster raya…heheheh

raya lepas adik aku bawak balik hamster dia dari jb. jauh tuh hamster ni travel dari skudai ke jasin nak berhari raya ngan kitaorang. heheheheeh memang havoc gak la ada hamster neh kan. memang laju giler dia lari. petang2 siap bawak pi jalan2 kat laman depan sekali. sekali tuh dia hilang la plaks. kecoh gak la nak kena carik kan. ingatkan dah chow ke rumah jiran, sekali jumpa sebelah av set. hehehehe dia pun suka dengar iklan gamaknyer. hehehehehehe 🙂

p/s – hamster neh minum air fanta grape hijo tau. heheheheh 🙂












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “hamster raya…heheheh

  1. kiutnya…

    ish.. jgn dilepas, nanti kang eprcum je kena langgaq

    Reply

  2. kawaii : kalau dilepas, sure la meninggal karang. heheheheh 🙂

    Reply

  3. 5 tahun yg lepas aku adalah pembela hamster yg tegar…tp hibi itu hilang setelah saat malas melanda utk mencuci sangkarnya saban mggu…hehe

    Reply

  4. memang kiut! kiut giler…

    Reply

  5. chot : heheheheh lama2 kena jual la gak hamster raya tuh kan. 🙂

    aishah : kiot giler dowh 🙂

    Reply

  6. COmel, tapi kalau my famili dah bela kucing, takde maknenye ada hamster…

    Reply

  7. ubie : heheheh dalam sangkar la. jgn bagi keluar. hehehehe lainla kalau kucing ko pandai bukak engsel 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge