Hampeh Siap Lawan Ngan Real Beruang – Kobayashi vs Giant Bear !

giler apa diaorang neh kan

haha main lawan2 makan hotdog sapa paling banyak. haha

dah takde keje la tuh kan

Legendary competitive eating champion Takeru Kobayashi battles a huge Kodiak bear. Part of the glasscapsule video miscellania series. For more go to http://www.glasscapsule.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 responses to “Hampeh Siap Lawan Ngan Real Beruang – Kobayashi vs Giant Bear !

  1. owh ni.. pernah tengok kat TV…Human VS Animals… tak pernah lagi manusia menang lawan binatang…

    Reply

    KNizam Reply:

    adry : binatang mmg fitrah dia asyik makan je kan. hehe 🙂

    Reply

  2. dah tak de apa lagi nk buat…hehehehe

    knizam alexa dah 308,185, kak jie masih 428,968…mcm mana le nk kejar….

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : tengah menunggu bila la nak masuk kelab 200k ni. hehe 😉

    Reply

  3. Wow..dasat ni..tp mmg diaorg ni dah takde keje sungguh.

    Reply

    KNizam Reply:

    catzer : haha tuh la kan. ntah hapa2 la diaorang neh kan. hehe 🙂

    Reply

  4. kalau aku memang dah meletop la perut nih. uhuhu.

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : haha ko makan 3 sausages je la. hehe 🙂

    Reply

  5. dah terlalu boring kot…

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe tu la kan. hehe 🙂

    Reply

  6. Kudrat manusia lwn kudrat binatang…manalah manusia nak menang, kan?
    Lain la kalau Kobayashi lwn dgn itik…mesti Kobayashi menang mudah…hehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : itik tak makannyer hotdog tuh. hehe :0

    Reply

    Siti R Reply:

    That’s the point! Kobayashi blh menang tanpa bertanding…hahaha..apa yg gua merepek ni…huhu..

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : haha kerepek di waktu malam ni. hehe 🙂

    Reply

  7. Apa kata kita suggest lawan makan durian. Rasanya orang putih tu boleh tahan ke?

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : haha suruh diaorang makan durian banyak2 surelah muka mcm makan mustard nanti. hehe 🙂

    Reply

  8. hmmm….kalau suruh makan buah nangka buat ok gak kan…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe makan durian la best wooooooo 🙂

    Reply

  9. kuikuikui..dah beruang tu badan gedabak beso..konfirm kuat makan..takat sosej byk tu..alahaiiiii..

    kobeyashi plak ner nak larat makan sosej tu tahap beruang tu.. 😛

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge