Hampeh Aku Terkena B.S.O.D Lah Pagi Ini…. Not So Cool Anymore ! Haha :)

hampeh sungguh

masa aku buat presentation pagi tadi terkena plak BSOD

sungguh hilang mood aku pagi ni. haha

nak je aku pakai ubuntu linux lepas neh.

ishhhhh geram gua ! haha 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Hampeh Aku Terkena B.S.O.D Lah Pagi Ini…. Not So Cool Anymore ! Haha :)

  1. Hahaha… ni la masenye nak tukar ke Linux… Ubuntu dan Fedora adalah distro yang paling sesuai untuk gantikan Windows…

    http://www.mohdlazim.com/2008/11/kenapa-19zim-suke-celcom.html

    Reply

  2. Adussshhh… Fatal error ke bro?? Kikiki.. Mesti tensen siot..

    Reply

  3. 19zim : next laptop ubuntu la. hehe 🙂

    Reply

  4. onggon : hehe fatal giler. bengang aku. haha 😮

    Reply

  5. aku dah mulai guna ubuntu sejak ubuntu 7.04 dan hingga kini ianya semakin menarik dan mendapat tempat dalam hati ini hehe.

    semalam sampai ubuntu shipit ke rumah aku ubuntu 8.10! tengah cuba lah nie huhu.

    Reply

  6. dah tau kenapa kuar BSOD? :confusedlot:

    Reply

  7. megat : hehe wahhhh tak sangka ko x guna windows. print screen sket ko nyer desktop. nak tengok cun ke idak. hehe :halo:

    Reply

  8. abdus : hehe tak tahu. masih misteri nusantara 😮

    Reply

  9. oh..netbook nnt nk try pakai ubuntu la plak..bosan dah ak ngan windows ni..uhuhu 🙂

    Reply

  10. aku guna vista so dah tak de la BSOD… tp x tau la vista punya SOD since aku x pernah kena lagi… hehe… jgnlah kena…. hehe

    Reply

  11. izzat L hehe mcm cool je ubuntu neh ➡

    Reply

  12. shaxx : hehe owh vista takde ek. aku nak tukar vista la camni. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge