Hai Bilalah Boleh Jalan-Jalan Kat Kuala Selangor Sambil Nengok Kelip-Kelip Ni Eh ? Hehe :)

hari tuh aku ngan adik2 aku pergi kuala selangor

hajat dihati cuma satu nak pergi makan2 seafood kat kuala selangor

nak makan kat riverview seafood yang dr shah ngan dr beruang madu selalu pergi tuh

aisey sekali sampai je sana (lepas maghrib) orang punya la ramai

berduyun2 tengah beratur waiting list

aku rasa kalau aku tunggu sekali maunyer kul 10 pun tak tentu lagi dapat meja kan

kempunan plak nak makan butter prawns tuh. haha

then terus pergi makan seafood kat mana ntah. sedap la jugak. hehe

lepas makan2 nak pergi plak nengok kelip2 kat kg kuantan

aku pernah singgah sini dulu masa tresure hunt. tapi tak sempat nak pergi nengok kelip2 la

kali neh aku tengok punya la ramai manusia. ada la dekat 56 orang (aku siap kira! haha)

terus aku give up. haha

last2 cancel nengok kelip2 dan makan2 kat riverview, terus balik rumah.

dapat amik gambar signboard bagak kat luar taman kelip2 tuh adjer. haha

tension giler. haha

lain kali kalau nak pergi sana kena awal ok (pesanan untuk aku dan korang juga)

haha riverview tuh bukak kul 11 pagi. so lepas neh kul 11 pagi aku dah terpampang kat depan nak amk meja satu. haha siaplah nanti. hehe

kelip2 plak for sure lah waktu malam je kan. hehe

takpe lain kali aku cuba lagi

lagipun rumah kat setia alam tuh dekat je ngan kuala selangor neh kan

hehe adios!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Hai Bilalah Boleh Jalan-Jalan Kat Kuala Selangor Sambil Nengok Kelip-Kelip Ni Eh ? Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.