Hai Bilalah Boleh Jalan-Jalan Kat Kuala Selangor Sambil Nengok Kelip-Kelip Ni Eh ? Hehe :)

hari tuh aku ngan adik2 aku pergi kuala selangor

hajat dihati cuma satu nak pergi makan2 seafood kat kuala selangor

nak makan kat riverview seafood yang dr shah ngan dr beruang madu selalu pergi tuh

aisey sekali sampai je sana (lepas maghrib) orang punya la ramai

berduyun2 tengah beratur waiting list

aku rasa kalau aku tunggu sekali maunyer kul 10 pun tak tentu lagi dapat meja kan

kempunan plak nak makan butter prawns tuh. haha

then terus pergi makan seafood kat mana ntah. sedap la jugak. hehe

lepas makan2 nak pergi plak nengok kelip2 kat kg kuantan

aku pernah singgah sini dulu masa tresure hunt. tapi tak sempat nak pergi nengok kelip2 la

kali neh aku tengok punya la ramai manusia. ada la dekat 56 orang (aku siap kira! haha)

terus aku give up. haha

last2 cancel nengok kelip2 dan makan2 kat riverview, terus balik rumah.

dapat amik gambar signboard bagak kat luar taman kelip2 tuh adjer. haha

tension giler. haha

lain kali kalau nak pergi sana kena awal ok (pesanan untuk aku dan korang juga)

haha riverview tuh bukak kul 11 pagi. so lepas neh kul 11 pagi aku dah terpampang kat depan nak amk meja satu. haha siaplah nanti. hehe

kelip2 plak for sure lah waktu malam je kan. hehe

takpe lain kali aku cuba lagi

lagipun rumah kat setia alam tuh dekat je ngan kuala selangor neh kan

hehe adios!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Hai Bilalah Boleh Jalan-Jalan Kat Kuala Selangor Sambil Nengok Kelip-Kelip Ni Eh ? Hehe :)

  1. Waa..macam best aje. Nak pegi jugak la kalau ada masa. :kiss:

    bantingboy’s last blog post..How to get Traffic to your site?

    Reply

  2. penah sekali tgk kelip2…best la jugak…
    cam pokok krismas…hehe…

    dulu penah dgr rumours kelip2 kat kuala selangor dah tade…
    diaorg ganti ngan lampu kelip2…
    haha…mengarut jek 🙂

    amoi’s last blog post..Daughtry – Feels Like Tonight

    Reply

  3. datang kuala selangor, bleh singgah unisel..huhu

    aman’s last blog post..Cuil Masuki Arena Enjin Carian

    Reply

  4. Kesian lah dia… ke Riverview tak dapat table.. tulah pasal, kami kalau pegi kena kejor2 ke sana… cuma tak tahu kenapa perangai kami tanak amik no tel Riverview tu… tapi setiap kali pegi memang dapatlah…

    Kelip kelip ada banyak tempat, kenapa pegi yg kg kuantan jer… situ terlalu femes lah.. carik atas sikit mesti jumpa

    Beruang Madu’s last blog post..BOROBUDUR

    Reply

  5. bantingboy : kena pergi lawat tuh sekali. hehe ➡

    Reply

  6. amoi : tu la pasal kan. dengar cerita yang dah pergi mmg best. destinasi bajet qi pun dah pegi. tuh yg aku jeles. haha 😥

    Reply

  7. aman : hehe tak perasan plak signboard unisel. blah mana ek ? 😀

    Reply

  8. beruang madu : hehe korang mmg bernasib baik la. lepas neh aku nak datang tepat2 kul 11. hehe tak perasan plak ada kelip2 lain selain kg kuantan tuh. hehe :confusedlot:

    Reply

  9. dulu masa kecik2, banyak lagi kelip2 ni…kat bukit kapar pun ade..

    bile gelap kan die bercahaya…so, nenek aku punyela takutkan aku..

    haaa…..tu kuku antu….

    aku pun percaya la (pemikiran kanak2)

    padahal sebenonye kumbang…ade lampu….

    huhuhu!!!

    ecahkoop’s last blog post..demam

    Reply

  10. ecah : hehe tuh nak suruh ko tido awal masa budak2 dulu. hehe 🙄

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge