Haha Terbeli Plak Kamben Golek Neh

Hehe dalam hujan lebat tadi, sempat aku belasah daging kamben golek neh
Memang nampak best, aku nak cuba gak
Hehe siapla aku panaskan balik rumah nanti
Rm5 satu potong, ok la kiranya tuh kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Haha Terbeli Plak Kamben Golek Neh

  1. ko x pose kan? kih3.

    Reply

    KNizam Reply:

    affuan : haha banyak la ko. haha 🙂

    Reply

  2. Pergh…layanlah…
    best-best

    Reply

    KNizam Reply:

    kampungboy : hehe kamben tuh best siot 🙂

    Reply

  3. rasa macam mana?

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : rasa kamben la. hehe best wooooo 🙂

    Reply

  4. wah kambing..
    teringat kes tahun lepas..
    ada seorang pakcik (chinese look) jual daging bakar mcm gambar kat atas tu..
    tapi dia tak letak signboard dia jual daging apa..
    takut2 dia jual daging B@B! (area ni mmg kawasan org bukan islam).. tak berani nak tanya..
    last sekali..27 Ramadhan baru dia letak signboard DADING KAMBING HALAL UNTUK DIJUAL..
    Kesian pakcik tu.. jualan dia tak laku..
    tahun ni.. dia dah letak signboard dia jual daging kambing tu sehari sebelum puasa lagi..

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : haha kesian pakcik tuh kan 🙂

    Reply

  5. perghhhhhhhh!! yummy… macam stail arab punya makan.. hahaha

    Reply

  6. daging kambing nie … aku just nak menjamah boleh laa…lebih2x nanti darah naik…

    Reply

  7. LOL..sedap …walao !!!!!!!

    Reply

  8. huyoooo..melelh air liur

    Reply

  9. hazman : hehe garing la daging dia sedap woooo hehe 🙂

    Reply

  10. sham : hehe ala2 pak arab jugak. syukran hehe 🙂

    Reply

  11. mrroll : best wooooo hehe 🙂

    Reply

  12. encikbeliau : semua yang lalu pasti terpukau dengan kamben ni ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge