Haha Meletop2 Jamie At Home TV Promo Neh Kan !

hahahaah lawak la plak promo jamie at home neh kan

memang best siot tengok dia masak

sempoi giler. pagi2 pergi ke garden dia and then pergi amik herbs, carrot etc

then borak2 sket ngan gardener. pastu masuk dapur

campak sana campak sini, terus masak.

wajib letak olive oil, pepper, salt ngan lemon adjer

hehe yang lain2, periuk uruskan

apa2 pun mmg aku suka la ngan promo dia neh

cool giler ah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Haha Meletop2 Jamie At Home TV Promo Neh Kan !

  1. Meletops… Aku suke gak rancangan masak2 ni. Walaupun x berapa pandai masak, sikit2 boleh la.

    Reply

    KNizam Reply:

    drhouse : hehe aku pun manalah pandai sangat masak. simple2 tuh bolehlah nak hidup. hehe 🙂

    Reply

  2. Aku dulu layan gak Jamie ni..
    Memang dia main campak2 je..
    Ingat lagi satu citer realiti dia..
    Cari chef dari org biasa.. Ada penganggur pun cuba nasib,,
    Kenapa malaysia tak buat realiti camtu..

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe tuh yang ko pandai masak eh. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge