Haha Lawak Giler Dowh ! Ellen & The Hawaii Chair !

haha tadi aku tersinggah ke blog paling busuk budu & belacan

ternampak dia post pasal benda neh

haha memang lawak giler dowh

sapa la yang invent kerusi hyper giler neh ?

haha tapi serius mmg lawak giler…..terhibur aku !

haha sapa tak gelak mmg tengah tidur la tuh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 responses to “Haha Lawak Giler Dowh ! Ellen & The Hawaii Chair !

  1. exercise tuu

    Reply

    KNizam Reply:

    zamz : haha mengalir air mata aku tengok. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. Hahahahahahahahahah!!!!!
    Kakakakakakakakakakah!!!!

    mmg lawak giler … kalau advert tu 1 April mmg dah sah aku ingat April Fool!

    Hahahahahahahahahah!!!!!
    Kakakakakakakakakakah!!!!

    Reply

    KNizam Reply:

    nazley : hehe tuh la pasal kan. mmg kelakar giler. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. hahaha…senaman untuk besarkan punggung ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    amirez : tergolek2 la semua orang dalam office tuh. heeh ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. ni si lesbian tu kan???
    dah kawen ngn kapel pompuannye tu…

    erm, seksual sungguh kerusi nih….
    kan??
    haha, otak kuning!

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    yup..ellen degeneres mmg lesbian wlpn pernah kawin ngan laki kalau tak silap aku..

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : betullah tuh . hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    |1f34|-|1r3 Reply:

    nampaknya ko memang layan ellen degeneres ni..hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : haha kelakar giler minah neh. mmg cool dowh ! hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : haah lesbian tuh. haha tapi mmg lawak la kalau semua pakai kerusi tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. hahahahampeh.. pecah perot aku…

    Reply

    KNizam Reply:

    menteil : haha tuh la pasal. aku sampai nak mengalir airmata. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. hoho…mmg hyper kerusi nii…lawak sial ellen nii..aku kekadang tgk gak video dia kat youtube….haha

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : kali neh mmg lawak giler ah. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. ahahaha…lawak ar mende nih…
    usha kat ebay sat… ๐Ÿ˜›

    Reply

    KNizam Reply:

    spatt : belikan aku sekali. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. uiks.. mcm kusi osim tu plaks….

    zam.. klu ko duduk atas kusi tu..
    mau ilang 10inci pinggang ko tu

    hehe..

    /ps lucah sungguh la kusi nih! .. isk isk

    Reply

    KNizam Reply:

    moxs : haah mcm osim cuma ada handle bar lah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Cam kerusi Osim tapi lagi bongok je..

    Reply

  10. tak berapa nak lawak la… ๐Ÿ˜› tapi seksi la…

    Reply

    KNizam Reply:

    goge : aisey ko tak gelak langsung ke. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge