Hadiah Karya James Patterson Drpd Radin

Hehe thanks to radin, dapat hadiah buku sempena farewell dinner kat coca last week
Giler byk buku nak kena baca neh dowh.
Aku mmg giler buku la. Suka giler membeli buku
Kalau gi dinner surelah akan terbeli buku nanti kan. Hehe
Kat rumah tuh berlambak2 buku siot. Yg tak habis baca pun berlambak giler. Haha
Tapi x pe nanti aku baca buku neh masa kat airport, surelah byk masa kan. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “Hadiah Karya James Patterson Drpd Radin

  1. Nampak cam menarik buku tu =)

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : hehe best woooo buku neh. nanti aku buat review ok. hehe 🙂

    Reply

  2. eyh bila masa lak kau dpt ni?

    Reply

  3. ko mimpi la tu noni. kan ke radin bagi masa kat luar nak amik gambar ramai2 tuh. haha

    Reply

  4. blinkky : hehe x smepat nak baca lagi ni. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.