Gunting Rambut Ngan Shoulder Massage Sat Noooo Kat Es Salam Salam Hair Saloon Kohsar Market, Islamabad

Live Update: 27 May ’10, 10.15pm PKT PST | From: Nokia E71, Nokia N97 or iPhone 3Gs | Author: KNizam

rambut gua dah panjang ok
ada la curly2 sket haha rimas gua
apa lagi gua singgah la kot kat kohsar market ni
sapa kat xleh gunting rambut kat pasar
boleh ok. siap ada shoulder massage lagi beb
berbaloi la kan gunting pun ala2 moden gitu ok
kohsar market ni barang mahal sket sebab international brand banyak
kat sini
saspens pun ada gak sebab sini ramai foreigner yg datang
kalau rasa mcm tak selamat challo bette je lah kan haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Gunting Rambut Ngan Shoulder Massage Sat Noooo Kat Es Salam Salam Hair Saloon Kohsar Market, Islamabad

  1. aku pun dah hukum kena potong rambut ni…rimas lah rambut panjang2 ni.

    Reply

    KNizam Reply:

    denai : haha rambut ko pun curly gak ke hehe 🙂

    Reply

  2. ada urut2 tak hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    syaf : urut bahu mcm biasa tu la hehe 🙂

    Reply

  3. sangat antik kerusi dia…

    Reply

    KNizam Reply:

    nur : eh sama kot ngan msia hehe 🙂

    Reply

  4. Adoheh.. Aku suke tgk gambar2 ko amik wei.. Great moment dan ada cerita dlm stiap gambo.. Ape kata ko sponsor aku tiket gi Pakistan, leh aku jadi personal photographer ko ehehehe…

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : haha aku main snap je sebenarnya. pastu baru fikir nak live blog mcm mana hehe 🙂 ko berani ke datang pakistan? hehe 🙂

    Reply

  5. Oh lupe le pulok.. KNO, sorry aku lupe, aku ingat aku dah inform hang pasal aku tuko blog tu, rupenya idak ye? SOri bro aaa.. AKu tuko ituari sbb malas aaa nama onggon tu ada org kacau.. Onggon.com aku masih idup lagi tapi tak tau nak gune utk ape. Dah le aku bayar utk 2 tahun..

    Reply

    KNizam Reply:

    abe : tu la ko asyik tuko2 blog je ke. takde keje ke apa. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge