Gua Kota Gelanggi kat dalam LIBUR Edisi Mac 2008 :)

tadi aku balik daripada lunch terbeli plak magazine LIBUR terbaru edisi Mac 2008 ni. hehehe aku neh asyik terbeli je memanjang kan. dah ternampak, then terbeli la plak kan. huhuhu

aku tengok kat cover dia ada gua kota gelanggi lah !

gua ni kat taman negara pahang rasanya kan. hehe

tak pernah plak aku trekking dalam mana2 gua sebelum neh.

member aku fazurin pernah blog pasal kota gelanggi neh kat sini.

nampak cantik pemandangan dalam gua tuh kan. tengok la sendri! hehe

rasa mcm bersih je gua tuh. cam best je nak jalan2 dalam tu kan

apa lagi kawan2. pergi la beli LIBUR beb !

tak. aku tak kerja untuk LIBUR.

and this is not a paid posting ok 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Gua Kota Gelanggi kat dalam LIBUR Edisi Mac 2008 :)

  1. scan ke guna camera ni? clearnya..

    apis17’s last blog post..Hello world! (selamat datang dunia)

    Reply

  2. aik, jadi top commentators.. muhahahaa… banyaknya features baru blog nih..

    Reply

  3. apis : scan ya 🙂 hehehehe 🙂

    Reply

  4. Cantik ma gua ni. Gua yang penah alu masuk pun Gua Kelam je. Ade mase buleh pegi ni.Jom libur

    airilines’s last blog post..Airport Inc.- Manage your airport

    Reply

  5. airlines : mmg cantik. kena pegi gak satu hari nanti ni. hehe 🙂

    Reply

  6. rindu untuk aktif kembali dengan outdoor activities… tapi sekrang ni dah agak boroi utk aktiviti2 lasak

    azwanhadzree’s last blog post..Lets Do Threesome

    Reply

  7. azwan : hehehe sebab boroi la nak kena pegi. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge