Gua Kota Gelanggi kat dalam LIBUR Edisi Mac 2008 :)

tadi aku balik daripada lunch terbeli plak magazine LIBUR terbaru edisi Mac 2008 ni. hehehe aku neh asyik terbeli je memanjang kan. dah ternampak, then terbeli la plak kan. huhuhu

aku tengok kat cover dia ada gua kota gelanggi lah !

gua ni kat taman negara pahang rasanya kan. hehe

tak pernah plak aku trekking dalam mana2 gua sebelum neh.

member aku fazurin pernah blog pasal kota gelanggi neh kat sini.

nampak cantik pemandangan dalam gua tuh kan. tengok la sendri! hehe

rasa mcm bersih je gua tuh. cam best je nak jalan2 dalam tu kan

apa lagi kawan2. pergi la beli LIBUR beb !

tak. aku tak kerja untuk LIBUR.

and this is not a paid posting ok 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 responses to “Gua Kota Gelanggi kat dalam LIBUR Edisi Mac 2008 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.