Grandma Admitted at GH Melaka Semalam

Aku ada kat gh melaka sebab nenek aku admitted since semalam
Hope that everything is ok.
Aku perasan senang cari parking, mungkin sebab h1n1 kot kan
Ramai gak la orang kat gh neh
Ramai dr yg muda2 je aku tengok
Mungkin yang senior dah pergi ke private kot. Hehe
Aku perhatikan ramai jugak bebudak
Patutnya kita kena elakkan bawak budak2 ke hospital sekarang ni
kes h1n1 senang berjangkit kpd bebudak. Kesian bebudak nanti kan
Aku tgk byk gak la signboard tulis bebudak bwh 12thn x bleh masuk wad sebab kes h1n1 ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Grandma Admitted at GH Melaka Semalam

  1. moga cepat sihat…

    Reply

    KNizam Reply:

    chekgu : amin 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.