Grabbed This Kingston 8GB Data Traveller 101 at LowYat ! Hehe :)

hehe sempat gak aku membeli thumbdrive baru kali neh

hehe amik ko angkut sampai 8gb sekaligus

hehe puas hati beb. dah la kecik giler thumbdrive neh kan

aku rasalah kan nanti akan sampai satu masa thumbdrive 100gb plak

so mp3 player pun akan besar tuh jugak la kan. haha

senang la nak bawak ke sana ke mari kan

then senang jugak la nak hang mp3 player camtuh kan. hehe 🙄

dulu aku selalu pakai pendrive yang kecik giler size 1gb

aku ingat lagi pendrive aku termasuk kat dalam washing machine and then terjemur plak

then tetiba boleh guna balik. tak ke surprise nyer kan. haha nano technology tuh

tapi yang kingston neh kalau masuk dalam washing machine akan sure rosak nyer

sebab cover dia tak fully tutup usb besi kat hujung tuh kan. hehe

overall aku puas hatilah ngan thumbdrive kingston neh.

memang cool kan. haha

memang cukup berjasa la lepas neh kan. hehe

boleh letak macam2 file besar lah kat dalam tuh. haha

bila la nak merasa thumbdrive size 50gb plak kan. haha 😈

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 responses to “Grabbed This Kingston 8GB Data Traveller 101 at LowYat ! Hehe :)

  1. Pingback: negaraku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.