Grabbed This Kingston 8GB Data Traveller 101 at LowYat ! Hehe :)

hehe sempat gak aku membeli thumbdrive baru kali neh

hehe amik ko angkut sampai 8gb sekaligus

hehe puas hati beb. dah la kecik giler thumbdrive neh kan

aku rasalah kan nanti akan sampai satu masa thumbdrive 100gb plak

so mp3 player pun akan besar tuh jugak la kan. haha

senang la nak bawak ke sana ke mari kan

then senang jugak la nak hang mp3 player camtuh kan. hehe ๐Ÿ™„

dulu aku selalu pakai pendrive yang kecik giler size 1gb

aku ingat lagi pendrive aku termasuk kat dalam washing machine and then terjemur plak

then tetiba boleh guna balik. tak ke surprise nyer kan. haha nano technology tuh

tapi yang kingston neh kalau masuk dalam washing machine akan sure rosak nyer

sebab cover dia tak fully tutup usb besi kat hujung tuh kan. hehe

overall aku puas hatilah ngan thumbdrive kingston neh.

memang cool kan. haha

memang cukup berjasa la lepas neh kan. hehe

boleh letak macam2 file besar lah kat dalam tuh. haha

bila la nak merasa thumbdrive size 50gb plak kan. haha ๐Ÿ˜ˆ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

35 responses to “Grabbed This Kingston 8GB Data Traveller 101 at LowYat ! Hehe :)

  1. tunggu le setahun lagi, ntah-ntah 100GB terus ๐Ÿ™‚
    brapa kau dapat ni?

    azwahadzree’s last blog post..Namsahaz Down Yesterday

    Reply

  2. bape hinggit ni bro?

    kebetulan pc fair kt jb eheh. tp aku x dpt bergerak lg. nnt try kirim dr kengkawan.

    megat’s last blog post..Persediaan Membuat Duit Di Internet

    Reply

  3. azwan : tu la pasal x sabar nak tunggu mp3 100gb tuh kecik neh adjer. hehe. harga kat lowyat rm80. pc fair sure lagi murah rasanya. hehe โ—

    Reply

  4. megat : harga kat lowyat rm80. pc fair sure lagi murah rasanya. hehe โ—

    Reply

  5. 8 gig?
    Terpikir aku apa yg nak aku isi kat dalam tu.
    Ingat balik kat pendrive 256meg pertama aku dulu, yang harganya rm150 satu.

    mazudi’s last blog post..Apa Plugin Terbaik Untuk Lawan Spam?

    Reply

  6. ๐Ÿ˜• berapa ringgit???

    topo’s last blog post..topoโ€™s 100th post!!!!!

    Reply

  7. 8 GB – oh my god. Just gave back a 256MB stick. Don’t ever tell that somebody… :vangry:

    Suchmaschinenoptimierung’s last blog post..Mehr Text fรผr bessere Suchergebnisse

    Reply

  8. Bawa hard disk lagi banyak boleh isi. โžก

    pening’s last blog post..Even-valued Fibonacci terms summation

    Reply

  9. Tapi hard disk tak boleh gantung di leher macam thumbdrive. ๐Ÿ˜ฎ

    pening’s last blog post..Drag file to print

    Reply

  10. aku ingat nak bli gak pasal thumbdrive aku rosak lor..tapi mungkin ade kat cni yang boleh tolong aku repair..hehe..klu boleh repair baik repair dl..

    Mohd Hafifi’s last blog post..MLM-Sejauh Mana Halalnya

    Reply

  11. pakcik skrang pakai baru 4gb… sekejab je rasanya dah ketinggalan zaman… huhuuh.. kalau ade 100gb.. pakcik nak simpan anime dalam pendrive tuh

    Uncle G’s last blog post..Promote Idham Xpressionโ„ข

    Reply

  12. Pingback: negaraku.net

  13. mazudi : yep 8gb tuh! hehe mcm boleh isi. mp3. assignments, semua la. heeh ๐Ÿ‘ฟ

    Reply

  14. topo : hehe rm80 je tau. hehe :confusedlot:

    Reply

  15. such : yep that 8gb only cost you rm80. hehe ๐Ÿ˜•

    Reply

  16. pening : hard disk tak leh masuk poket depan. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  17. pening : hehe tau takpe ๐Ÿ™„

    Reply

  18. hafifi : x pernah dgr plak pasal repair thumbdrive tuh. haa ๐Ÿ˜•

    Reply

  19. uncle g : heh tungguh 2009 la kot. hehe :confusedlot:

    Reply

  20. ammvoiii, sukernyer dierrr.. ihiks

    en_me’s last blog post..friday jiwa kacau

    Reply

  21. wohoho… besar space nye ye bro. 8Gig… banyak benda boleh isi tu terutamanya video-video best termasuk x rated sekali. wahahahha…

    aku ada pendrive 2 gig yang dah masuk washer machine plus laut sklai tapi masih berfungsi hingga kini. jenamanya hanya cap ayam tapi kualiti sangat superb.

    syam’s last blog post..Kawanโ€ฆ Penentu Hala Tuju Hidup Kau!

    Reply

  22. 8GB boleh simpan movie 5,6 keping tu.. he he :up:

    Mohd Ismail’s last blog post..Seleksi Hujung Minggu #14

    Reply

  23. uik RM80??
    8GB???

    time blaja dulu that price jgn harap la nak dapat 512 MB pun…

    as for beratus2 GB tu yg kita tau ada harddiisk yg ada USB tu, up to 160-300GB… ituje la, not in the form of pendrive… need to explore that nanotech

    kawaii_desu’s last blog post..there and back again (macam cerita hobits pulak)

    Reply

  24. mm yup…skrg sume getting smaller n big capacity~
    best kan kalo dlm beg sume dh ade..hehe

    cikF~’s last blog post..FeTaL MoNiToR~

    Reply

  25. en_me : hehe mmg suka la dapat brg baek punya. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  26. syam : hehe jgn la camtu. gunakan untuk kebaikan ok. haha nak bulan puasa ni ya ๐Ÿ˜ฅ

    Reply

  27. mael : hehe tu la pasal. banyak tuh leh buat ngan kinston aku neh. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  28. kawaii : hehe sekarnag dah murah dah. hehe :halo:

    Reply

  29. cikf : hehe harap 100gb boleh keluar 2010 kan. hehe ๐Ÿ™„

    Reply

  30. ๐Ÿ˜€ huhu.. 8 GB tu.. dalam masa 3 semester, saya ade 3 pendrive, sbb hilang. hik hik… tp, ape lagi yg selain kingston yg 8 GB ek? ๐Ÿ™„

    abdusfauzi’s last blog post..2008 Winter Holiday Diaries

    Reply

  31. 8Gb! dgr cite 16Gb nak kuar dah kan? ke mmg dah kuar pun? hehe
    skrg pendrive dah sgt2 murah kan?
    dulu sgt2 mahal nak beli pun pk byk kali hehe

    1Gb skrg harga RM20++ je pun
    2Gb RM30++
    4Gb RM40-50++

    ape2 pun.. sy still nak cari pretec nye brand!!
    psl pendrive diyer kecik dan sgt comel!! haha
    sy ade jumpe ari tu
    1Gb price diyer RM49
    giler la
    syg nye pretec dah xbyk skrg..

    ape2 pun.. sy still gner 256Mb nye pendrive haha
    classic dowh~!

    Adila’s last blog post..Tee arrived!~

    Reply

  32. abdus : hehe asyik hilang je. hehe ๐Ÿ™„ pendrive pun ok gak :up:

    Reply

  33. adila : yep sekarang mmg murah giler. 16gb tak nampak plak hari tuh. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  34. mak oi..8gb pun dah ada..

    chot’s last blog post..Fashion Olympics

    Reply

  35. chot : haha coming soon 16gb tau ๐Ÿ™„

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge