Government House Shimla Hills

Live Update: 15 Feb ’10, 9.49am PKT PST
From: Nokia E71
Author: KNizam

Masa aku singgah abbottabad sempat la merasa naik ke shimla hill ni. Takde la tinggi mana tapi dia ada government rest house atas ni. Ingat nak tido sini sekali dah penuh daaaa. Kalau tak sure aku boleh amik pemandangan sunrise daripada atas bukit ni kan

Aku perasan mmg ramai gak la orang stay kat sini. Aku siap pekena chai kejap kat sini, sebab dah kesejukan kan, so kenalah minum air panas sket. Best wooooo cakap pun berasap2 adjer. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Government House Shimla Hills

  1. Saujana mata memandang…klu dapat ambik gambar sunrise lagi best..

    Reply

    KNizam Reply:

    meria : hehe tu la kan. takde rezeki plak nak duk kat sini. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge