Googlemaps Islamabad ke Khewra Salt Mine

aku plan nak pergi ke khewra salt mine plak nanti

jarak dalam 3 jam perjalanan dari islamabad

googlemaps mcm kat bawah ni. hehe 🙂


View Directions to khewra salt mine in a larger map

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Googlemaps Islamabad ke Khewra Salt Mine

  1. ::: salam bro knizam.. jauhnya bro sekarang.. masih di pakistan ke ni? tak sangka, kali terakhir kita bersembang di ruang cyber nih, bro berblogging kisah pasar ramadan di taman melawati kl, kini di islamabad pakistan.. urusan keje ya? seronok baca kisah2 bro di sana, luas pengalaman bro.. saya pon hampir2 jejak kaki di islamabad nih tapi saya cancel, sbb ketika itu, masih huru hara di sana.. so skrg bagaimana pula bro? dari hasil foto2 bro nih, nampaknya keadaan di sana alhamdulillah kelihatan ok ajer.. eh ada lagi snow dlm blog bro nih ya? [hehehe].. very nice blog bro!

    Reply

    KNizam Reply:

    zul : la apsal la x dtg. keadaaan mmg agak scary sekarang. tapi kehidupan mesti diteruskan. hehe 🙂 kena lebih berhati2 hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge