Google Doodle Today – Year of The Ox !

cun plak doodle hari neh kan

simple je ngan kaler merah dan gambar ox yang cool. hehe

adessss bila la malaysia nak ada mcm2 doodle neh kan

sure meriah giler google malaysia

sebab kita kan banyak giler festival/perayaan. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 responses to “Google Doodle Today – Year of The Ox !

  1. ha’a. ye tak ye jugak. google malaysia ada jadi cam ketupat dengan lemang ke hari tu? xperasan pulak 😈

    Reply

  2. yang mesia punya, ada pun time merdeka jer..huhu

    Reply

  3. yang mesia nyer, time merdeka jer berubah kot..haha

    Reply

  4. yang mesia nyer, time merdeka jer berubah kot..haha :vangry:

    Reply

  5. dah kali ketiga aku hantar nie… :vangry:

    Reply

  6. alone : tuh la kan. aku rasa mesti meriah. hehe 🙂

    Reply

  7. aman : time merdeka 50 tahun je yg ada. hehe 🙂

    Reply

  8. aman : hehe betul tuh 🙂

    Reply

  9. aman : aku rasa akismet dah classify ko as spam la. hehe takpe aku dah demarked dah tadi. hehe 🙂

    Reply

  10. a’ah kan
    sape2 sila la bg cadangan utk msia nyer plak
    sure mengancam punya!

    Reply

  11. Tumpang lalu…. huhuhuhu… double doo.. doddle … noodle…. doll.. dododod… goo goo dolls… DODOL?

    * Blog ni memang meriah!
    * Zam, banyak buat kuih raya? ekekekke

    Reply

  12. adila : hehe tuh la kan. takde ke designer kat google tuh eh 🙂

    Reply

  13. farah : hehe tuh la kan. cool dan cun je. hehe 🙂

    Reply

  14. rohaizad : hehe dodol tungu raya la nanti ok. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge