Google Doodle Today : Selamat Hari Jadi Nikola Tesla, The Forgotten Wizard !

hehe 1st time aku kenal mamat neh

selama neh x pernah dengar lagi la

korang click je lah kat bawah nak baca pasal nikola tesla neh. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Google Doodle Today : Selamat Hari Jadi Nikola Tesla, The Forgotten Wizard !

  1. eksperimen yang dia buat gile bahaya.. nak alir elektrik tanpa wayar.. hoho~~

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe tuh la kan. bahaya dowh scary gak 🙂

    Reply

  2. Berape lame dh die mati..

    Reply

    KNizam Reply:

    nh : dah lama rasanya. scary siot experiment dia. hehe 🙂

    Reply

  3. orang ni yang design tesla coil.
    macam dalam red alert tu. ;-p

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : hehe yep tesla coil yg famous giler tuh kan. hehe 🙂

    Reply

  4. Aku rasa mamat ni tak pernah dilupakan.. Budak mana tak tau Tesla Coil..

    Reply

    KNizam Reply:

    jimmy : hehe tuh la kan. tesca coil famous giler kan. cool hehe 🙂

    Reply

  5. hmmm…. tokoh dalam bidang elektrik upernya…..

    Reply

  6. aku pun ada baca pasal ni pagi tadi..
    aku kalau buka google dan ada nampak gambar pelik sikit terus aku klik je.:)

    Reply

  7. hazman : yep dia la yang cipta coil tesla tuh. hehe 🙂

    Reply

  8. unwanted : cool kan invention dia. hehe 🙂

    Reply

  9. sape main red alert wajib kenal sape tesla ni..hehe..takde mamat ni..takde la tesla coil dlm red alert

    Reply

    KNizam Reply:

    life4hire : hehe ya betul. sapa takde tesla coil susah la nak menang masa red alert kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge