Google Doodle Today – Selamat Hari Jadi Enche Igor Stravinsky

wahhhh cantik dowh google doodle hari neh

memang sungguh cool. berseni semacam adjer

aku suka !

anda suka ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 responses to “Google Doodle Today – Selamat Hari Jadi Enche Igor Stravinsky

  1. Aku pun suker gak bro….tapi boleh citer tak saper tu ENCHE IGOR STRAVINSKY…

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe click je la kat image tuh. tahulah sapa mamat neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. google dan keistimewaannya. keunikan tersendiri. seperti mampu menarik mood seseorang utk hadir bersama.

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe lama tak nampak ko eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Google the most sought after search engine

    Reply

    KNizam Reply:

    kawaii : yep agreed ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. ko klik je kat ‘Google’ tu. dia akan keluar maknanya =)

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : yep kena click je lah kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. memang cool!

    ya. aku suka! haha =D

    Reply

    KNizam Reply:

    alone : hehe semua orang suka. so far tak pernah mengecewakan kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. haah ek, tiap kali ada besdey historical person, mesti ada doodle baru. mana tau lepas ni happy besdey brader knizam pulak ada google doodle jugak ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    mrahfa : haha tak retilah aku nak design2 mcm tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. aku sebenarnya terpikir.. mana knizam punya post pasal neh.. ni baru nampak ๐Ÿ˜€
    nak update dah pagi tadi tapi ada kursus now.. so tengok je la..

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : hehe pagi2 lagi dah wat post tau. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. Cun.. Nanti suruh google buat untuk Knizam masa birthday dia

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe nanti aku buat sendirilah je lah. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge