Google Doodle Edition About Alexander Graham Bell Eh ?

siapa kenal dia ?

apa yg dia cipta ?

hah !

cepat jawab.

haha

click sini atau image dia kat atas okey. hehe 🙂

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 responses to “Google Doodle Edition About Alexander Graham Bell Eh ?

  1. ahakss.. kat title blog tu kan dah ade.. hahah..

    Fuqaha’s last blog post..Stupidity at its Best

    Reply

  2. er apa ye..alexander..alexander yoong kot

    syamsulariff.com’s last blog post..10 calon pilihanraya umum 2008 menang tanpa bertanding

    Reply

  3. fuq : heheheh tahu takpe 🙂

    syam : hahahaha lawak kamu 🙂

    Reply

  4. eh.. soalan lari tajuk.. dlm ko nyer gravatar ni kan.. tgh wat apa? isap rokok ke hapa..

    apis17’s last blog post..bila dah tido dengan semut

    Reply

  5. haha.. still jadi top comentator lagi kat sini.. phewitt..

    apis17’s last blog post..bila dah tido dengan semut

    Reply

  6. apis17 : hehehe ko rasa apa? harus ke aku buat blog pasal avatar aku tuh ? haha. ko mmg dilahirkan utk jadik top commentator. hehe 🙂

    Reply

  7. huh,saya alergik ngn perkataan top commentator! kwang3. takpe incik apis.. kita tgk sape yg jd top commentator kt blog Knizam Artwerk ni nnt =p

    eh, yg bln lps nye sape top? incik KNizam tak dikira ye. jgn lupa kata2 saya dolu2 tu.. huhu

    Ixora’s last blog post..And I wish you…

    Reply

  8. Pingback: BR2394 Rosso

  9. rosso : hah ? 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge