Google Doodle For Today – Wahhh Bar Code Lah !

hehe ada bar code lah hari neh

sempoi giler kan. hehe ๐Ÿ™‚

neh antara google doodle yg paling sempoi

x de word google langsung. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 responses to “Google Doodle For Today – Wahhh Bar Code Lah !

  1. mcm terdesak je google nih nk kuar doodle..

    Reply

    KNizam Reply:

    dendang : woooo susah woooo nak buat barcode diaorang tuh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. haha…apa kebenda nath google nih…

    Reply

    KNizam Reply:

    syin : tuh barcode dia sendiri. kalau scan keluarlah google. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. Berapa ringgit harga?

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : hehe takde harga pun. cuma words je kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. alasannya apa ya ??

    aku tahu pasti google lagi…

    Reply

    KNizam Reply:

    jurug : hehe keluar perkataan google adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. saya suka. cuma time raya ari tu tak tau la google letak gambar ketupat ke apa.. masa krismas ada snowman ngn salji… huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    aishah : hehe tunggu la aku kerja google nanti ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. terkejut jugak tengok barcode tu tadi

    Reply

    KNizam Reply:

    mus : hehe satu dunia terkejut rasanya kot kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. hahahaha this mean google…barcode tu tulis google..hu3..hehe..kat PS leh wat barcode..tak pun korang ade font barcode..tulis jer pape..hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    roslan : hehe canggih gak la doodle kali neh walaupun simple adjer kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. sebenarnya ia juga adalah signifikan bg perisian pembaca barcode terbaru dari google bergelar ZXING.Dan patent bagi barcode telah diissued pada 7 oct 1952 bernombor US PATENT 2,612,994.harini 7 hb hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    e : wahhhhh x pernah dengar pasal benda nak ganti existing barcode neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Pingback: bar code google | Random Hot News

  10. hanya org seni ja dpt baca barcode tu tulis google.. hahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    shin : hehe x perlu orang seni pun x pe kot. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. sembolik gak kadang-kadang tu google

    Reply

    KNizam Reply:

    beritasemasa : yep google mmg x pernah fail bagi surprises kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. google suka tul tukar diorang punye tulisan, kalo x silap aku haritue gambar mahatma gandhi kan? hoho, bila nak kuar gambar aku nie?

    Reply

    KNizam Reply:

    samanosuke : hehe ko kena ;ahbuat doodle ko sendiri. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. simple je.
    aku rase dia eja g-o-o-g-l-e dlm barcode

    Reply

    KNizam Reply:

    drakula : ya betul! mmg dalam barcode perkataan google kali neh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.