Google Doodle for Today – Selamat Hari Ibu Sedunia !

kepada semua kaum ibu di dunia dan di malaysia,

selamat hari ibu !

cantik kan google doodle sempena hari ibu

nampak lembut adjer

tangan2 ibu yang setiap hari mengusap dahi anaknya

memasak dengan hati yang tenang dan penuh kasih sayang

mengemas rumah tanpa jemu

menghidangkan makanan seisi keluarga di atas meja

memastikan makan-minum anaknya terjaga

serius cantik dowh google doodle kan !

ke korang nampak sirap bandung weiiii ! haha

– – – – – –

selamat hari ibu mama….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Google Doodle for Today – Selamat Hari Ibu Sedunia !

  1. sirap bandung pun sedap…tambah selasih lagi..hehehe..
    kaler pink memang sesuai untuk golongan ibu yang penyayang…selamat hari ibu.. 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    izzat : perghhhhh tetiba kau nak minum sirap bandung la mlm2 neh. hehe 🙂

    Reply

  2. memang cantik google doodle ni…tp x sesaat pon sy terpk kan sirap bandung…sungguh kuat imaginasi bro..hehehe…

    selamat hari ibu

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : hehe x nampak sirap bandung ke musim2 panas ni ek. hehe 🙂

    Reply

  3. happy belated mother’s day utk semua ibu-ibu di dunia 🙂

    Reply

    KNizam Reply:

    azizwan : banyak kan jasa2 ibu2 kita. hehe 🙂

    Reply

  4. kasih ibu membawa kesyurga,
    kasih bapa takdok tolok bandingnyerrr.. kannns

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : wahhhh berpantun 2 kerat eh. hehe 🙂

    Reply

  5. kasih ibu membawa ke syurga
    kasih bapa membawa bahagia
    kasihkan kekasih serahkan segalanya
    bila terlanjur menyesal tak guna
    dapat anak luar nikah pula
    malah dibuang begitu saja
    anak membesar ibunya tiada
    nak ucap selamat hari ibu pada siapa
    last2 merempit tak tentu hala
    usung awek ke sini ke sana
    dapat anak luar nikah juga
    anak dibuang begitu saja
    jadilah ia seperti bapanya
    merempit juga jadi gejala
    begitulah alkisah hidup seterusnya
    jika iman tiada didada..
    SELAMAT HARI BONDA!!
    hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    alkisah : wahhhhh best la sajak ni kan. hehe 🙂

    Reply

  6. ramainya post pasal hari ibu,hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    blowie : dah nama pun hari ibu mestilah post pasal hari ibu kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge