Google Doodle for Today – Pyotr Ilyich Tchaikovsky

wahhhhh dah ada google doodle la hari ni kan. hehe 🙂

cekidaut kat google pasal doodle hari neh ok

aku malas la nak taip banyak2. takde masa dowh.

bila la aku nak boleh lukis doodle sendiri neh kan

tergeliat lidah yang selalu makan sambal belacan nak menyebut nama kat title kat atas nun

tapi takde la sesusah nak menyebut title gunung berapi yang mengeluarkan debu kat europe tu kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Google Doodle for Today – Pyotr Ilyich Tchaikovsky

  1. tahu dah mesti awak nak letak benda google ni ho ho ho..

    Reply

    KNizam Reply:

    izzah : tau takpe hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.