Google Doodle for Today – New Year’s Eve 2011

perghhh mcm dah lama la tak post apa2 psl google doodle kan

kali ni mcm kureng la sket design dia, x lawa mcm dulu2 hehe 🙂

apa2 pun mmg ok la jugak sebab dah lama xde doodle ni

check out how the world celebrates this new year 2011 here

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Google Doodle for Today – New Year’s Eve 2011

  1. aku lagilah tak ambik tau pasal doodle ni…tp apa yg aku nampak…kali ni kurang menarik dari sebelumnya…haha…happy new year bro.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge