Google Doodle For Today – Happy Birthday Encik Morse !

hehe hari neh ulangtahun encik morse rupanya

korang pernah ke tengok kod morse ?

neh selalu digunakan dalam kapal dan oleh tentera2 kalau nak hantar message kan

kalau tengik ID4 nampak dia hantar code morse ke seluruh dunia

masa tuh usa nak sync ke seluruh negara nak attack alien ID4. hehe

haha cool kan. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Google Doodle For Today – Happy Birthday Encik Morse !

  1. Pergh.. dah lama tul gua tak main code morse… dulu masa darjah 4 gua ader buat satu set ngan abang gua… set kod morse sendiri…

    yang best tue.. boleh berfungsi plak tue…

    Reply

    KNizam Reply:

    cencurut : hehe ko selamba je main2 ngan code morse he. cool gak kan. hehe 🙂

    Reply

  2. hahahaha.. ni akibatnya…
    tido lepas subuh.. dah tertinggal benda neh

    Reply

    KNizam Reply:

    tmu : haha lain kali lepas suboh kena terus online tau. hehe 🙂

    Reply

  3. ahaha, tak tahularr fulakkks.. tak pernah pakey morse kod punnn

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : hehe tu telefon tuh kod morse la tuh. hehe 🙂

    Reply

  4. kalau kod morse ni tak wujud, mungkin telefon pun tak wujud

    Reply

    KNizam Reply:

    blinkky : ya betul. telefon pun pakai teknologi ala2 camni la kan. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge