Google Doodle 4 Today : Happy 12th Birthday Google – Dunia Maya Pasti Sunyi Tanpamu!

whoa! aku baru sampai ke BKK airport ni

on laptop terus perasan yang google doodle ada baru la hari ni

rupanya google dah 12 tahun eh. sekejap je kan.

kalau google ni budak kat malaysia, dah lega giler sebab baru habis UPSR hehe

selamat hari jadi GOOGLE !

wa tatau la apa nak jadi kalau lu xde kat dunia maya ni

nak harap yahoo ngan altavista ngan apekenamantah tuh, benggg, eh bing! mmg horror la. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Google Doodle 4 Today : Happy 12th Birthday Google – Dunia Maya Pasti Sunyi Tanpamu!

  1. beng 😀 ah beng
    ask pun best tapi entah la sebab apa dia out. kurang menarik hati kot

    Reply

    KNizam Reply:

    syafiq : cool giler kan hehe 🙂

    Reply

  2. dulu, search engine yg menjadi pojaan hatiku adalah webcrawler.com haha. but of coz now pemende pun google, sampai dah establish jadi accepted verb dah perkataan ‘google’ tu kan. cayalah.

    Reply

    KNizam Reply:

    ted : aku pakai cari haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge