Google Countdown To 2009, With Tasks !

hehe tak perasan plak aku yang google ada buat countdown to  2009

siap dengan senarai suggested tasks untuk korang fulfill kan. hehe

memang sungguh cool !

korang click je lah kat gambar atas nak tengok google countdown to 2009 ya

diupdate setiap hari

p/s – aku rindu lah dengan google doodle.

siap la aku buat entry khas pasal google doodle lagi nanti. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 responses to “Google Countdown To 2009, With Tasks !

  1. pandai kan google “mempromosi”..?

    tapi aku x bapa faham la dengan benda tu…

    1 – 31 tu calendar kan… tahu tu.. bila click satu per satu, day left tu makin berkurang.. bukan patut makin bertambah ke… Hurmm…

    Reply

  2. Bro, nie ader satu lagi link untuk menghilangkan rindu ko kat google doodle
    http://www.google.com/Easter/feature_easter.html hehehe….

    Reply

  3. Bro, nie ader satu lagi link untuk menghilangkan rindu ko kat google doodle tu
    http://www.google.com/Easter/feature_easter.html hehehe….

    Reply

  4. takperr abang nizam, me pass.. uhuhu

    Reply

  5. 🙂
    >waa..tak tau plak google de buat features cmnih..thanks for the info
    >bro, u pnyer link utk post “Get Your Google Doodle” tuh cm ader prob la..

    zulhusni coretan terakhir…Lion and Lamb Love

    Reply

  6. khai : dia cuba nak promote services lab dia everyday. bila ko dah click cuba ko tengok explanation dia kat atas sekali. hehe 🙂

    Reply

  7. mao : wahhhhh thanks. best la game bunny tuh. hehe 🙂

    Reply

  8. en_me : hehehehehee 🙂

    Reply

  9. zul : hehe sama2 🙂

    Reply

  10. tak sempat nk countdown. Tinggal berapa hari je ni

    Reply

  11. zaki : hehe sempat la. hehe 🙂

    Reply

  12. kalau ada versi Malaysia best gak nih!

    Reply

  13. papabear : hehe tu la kan. sapa nak buat versi malaysia ni eh ? hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge