Google Call From GMail – Insanely Cheap ! Rates for Malaysia is USD0.02/USD0.04 & Pakistan USD0.11 Only Meh !

dem. habisla semua phone operator lepas ni kan. semua berlumba2 nak setup wireless network je la

sebab gmail dah start free call from/within usa dengan free charges je. x payah bayar beb!

for international call negara lain, member cek or depa kata insanely cheap !

tapi aku kadang2 confuse gak, apa beza ngan ym semua tuh, kalau depa punya internet speed dah cun

baik pakai ym or skype je kan. else kalau ada line edge ngan gprs je la. mcm ni baru berbaloi call

hopefully xde la banyak sangat call interruption. nanti aku cuba la bendalah ni. hehe

now everyone call ! click here to get the details

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 responses to “Google Call From GMail – Insanely Cheap ! Rates for Malaysia is USD0.02/USD0.04 & Pakistan USD0.11 Only Meh !

  1. “…baik pakai ym or skype je kan…”

    Kalau tak salah aku, benda ni boleh call land line.

    Reply

    KNizam Reply:

    selinap : haah tepat sekali hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.