Google Buzz – Satu Lagi Ciptaan Menarik Google Yang Bakal Menggugat Facebook Di Masa Depan!

yeay! akhirnya google datang dengan google buzz. or gmail buzz. or gbuzz !

haha akhirnya ada gak la contender untuk facebook kan

walaupun facebook makin famous. tapi google buzz neh bukan calang2 apps ni

dah la integrate ngan gmail. gmail ramai giler manusia dalam dunia neh paka kan

so memang untung la google buzz neh

teringat kartun buzz lightyear dalam toy story tuh! haha

so apa lagi. saksikanlah siri video youtube google buzz kat atas nun.

aku pun dah start pakai google buzz neh

mcm la korang tak tahu account google buzz aku kan. hehe ๐Ÿ™‚

susah2 google adjerlah dowh!

“delay blogging is so yesterday, welcome to livefacebooking, livetwittering & liveblogging.

what! now u wanna us to livebuzzing?”

lepas buzz korang boleh lah zzzzzzzz zzz zzzzz zzzz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 responses to “Google Buzz – Satu Lagi Ciptaan Menarik Google Yang Bakal Menggugat Facebook Di Masa Depan!

  1. let buzzing~

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe yezzaaaaaa ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. dah nampak buzz tu..tapi lum cuba try test

    Reply

    KNizam Reply:

    k jie : cuba jangan tak cuba k jie. best gak tuh hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  3. hurmm~ macam-macam sekarang nih~
    tapi bila dah macam-macam nih, jadi dah tak tahu nak guna yang mana~ huhu~ ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    akuro : hehe tu la pasal kan dah berlambak la plak sekarang ni kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Buzzz..buzzzz…kegilaan baru…hahaha…

    Reply

    KNizam Reply:

    siti : hehe yeezaaaaaaaa hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. ah..mmg teruja dgn gbuzz nih..i’m the buzz light year..I come in peace ๐Ÿ™‚

    Reply

    KNizam Reply:

    bbhussain : haha teringat kartun lama tuh kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. kita tgk la camne.. samada lebih mantop atau ancor

    Reply

    KNizam Reply:

    zool : so far mcm akan hancus adhjer hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. mmg sangat cool.. la nie la tadi kawan2 sibuk cakap kat fb.. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : hehe tu la kan. the talk in town ni. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. aik knizam pun dah tukaq theme… coolness~ ๐Ÿ˜‰

    Reply

    KNizam Reply:

    nono : hehe tukar kejap adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. Benda nie akan amik masa untuk femes….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : kejap je nak fames. google power ah hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.