Goodle Doodle Pacman – Now Is Permanent at Google Front Page, Play Till Cow Goes Home Beb !

haha aku baru perasan tadi yg games pacman yang google letak kat frontpage dulu

dah jadi permanent rupanya. haha puaslah kalau sapa2 nak main pacman sampai muntah kan

memang cool la google ni. makin lama makin cool plak doodle dia

kali neh mmg lagi cool sebab boleh play games kat frontpage dia kan

haha bolehlah lepaskan gian nak main pacman edition google dowh !

click here to play pacman google doodle edition till cow goes home!

p/s – paling aku tak tahan siap ada button insert coin tuh dowh. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Goodle Doodle Pacman – Now Is Permanent at Google Front Page, Play Till Cow Goes Home Beb !

  1. x sempat nak men lagikk.. ihiks

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : busy betul engineer kita ni ek heeh 😉

    Reply

  2. AHAHAHAH!! bessss!!!
    baru lps main 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    adila : mmg ketagih la kan. haha 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.