Good Luck To Shaiful & Nick for their 18 Days Expedition to K2 Next Week | Kibarkan Jalur Gemilang Di Puncak Gunung Kedua Tertinggi di Dunia | Lunch at Jahangir Restaurant, Blue Area, Islamabad | Punjab Province, Pakistan

Live Update: 1 Jun ’11, 10.16pm PKT | From: iPhone 4 via Maxis MY & Mobilink PK | Author: KNizam

ni nak ucapkan selamat berjaya kepada rakan hiking aku di islamabad, shaiful dan nick. mereka akan memulakan ekspidisi selama 18 hari menuju ke base camp K2 bermula di skardu minggu hadapan. pergi K2 tuh beb! lu ada berani?

insyaallah kalau takde aral melintang aku pun akan ke skardu 24 jun. dlm 27 or 28 june xpdc K2 akan kembali ke skardu. so kalau ada rezeki kita akan berjumpa dengan shaiful dan nick di shigar fort residence hotel shigar valley pada 27 atau 28 jun. x sabar nak dengar cerita pengalaman depa nanti hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 responses to “Good Luck To Shaiful & Nick for their 18 Days Expedition to K2 Next Week | Kibarkan Jalur Gemilang Di Puncak Gunung Kedua Tertinggi di Dunia | Lunch at Jahangir Restaurant, Blue Area, Islamabad | Punjab Province, Pakistan

  1. perghh k2. MMG ALL THE BEST laa

    Reply

  2. dah balik m’sia kan
    bro, kalau ko plan pegi makan kat kudu time weekday, jgn lupa ajak aku.

    Reply

  3. TS Hamad Kama Piah flag off tu. Sponsor besar ni!!! hahaha

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge