Gmail’s Latest Function – Drag & Drop and Your Labels Moved Up !

hehe terkujat kejap aku bila bukak gmail

hengatkan kenapa la gmaila ku mcm lain je kan

sekali dah ada function baru la

dah boleh drag and drop je email masuk folder

tak payah nak susah2 label and then archive kan. hehe cool kan !

lagi satu semua label2 utama dah dok kat atas sebelah kan

so tak payah la susah2 nak terbongkok2 move mouse ke bawah kan. hehe 🙂

dekidaut here for details wokay

cayalah pakcik google dan makcik gmail !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 responses to “Gmail’s Latest Function – Drag & Drop and Your Labels Moved Up !

  1. nasib baik terkujat je, tak pengsan ha3.

    sama la aku pun, xs gmail tetiba nmpk mcm ada sesuatu benda yg annoying. tgk2 ada new feature rupanya.

    gmail mmg best!

    Reply

    KNizam Reply:

    megat : hehe gmail mmg cool giler kan. hehe 🙂

    Reply

  2. yelah…dah sehari x msk gmail…arini msk terus ada feature br tuuu

    senang nk manage e-mail2 drp peminat2 I…wakakakaka…perasan tahap gaban btl la 😛

    Reply

    KNizam Reply:

    sitiR : hehe gmail mmg power giler kan. hehe 🙂

    Reply

  3. bagus ar bile Gmail da update function baru tuh…bertambah suke la aku ngan gmail nie hehe..walopon free tapi berbaloi…memang berbaloi!!!…

    Reply

    KNizam Reply:

    iqone : hehe cool giler kan gmail neh. barulah berbaloi2 hehe 🙂

    Reply

  4. best!
    da macam outlook da gmail ni.
    tapi lagi POWER!

    Reply

    KNizam Reply:

    pcu : yep dah mcm outlook plak kan. hehe 🙂

    Reply

  5. gmail nie makin banyak function yang friendly user….

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : tu la kan. bagus la gmail so far. gege 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge