GMail Sekarang Dah Ada Cool Themes Lah ! Hehe :)

pagi tadi masa aku bukak gmail terkejut beruk aku !

haha apsal ada something from gmail lab neh ?

sekali check punya check gmail dah ada theme la

banyak gak la theme yang available

so dah tak boring la gmail neh kan

aku x sure la plak kalau theme(s) ni boleh buat browser korang slow ke. hehe

rupa2nya semua info dah ada la dalam googlesys nyer blog kat sini

mashable pun dah bagitahu mende neh sebelum ni. haha

aku je yg ketinggalan sket. haha

amacam cool ke idak eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “GMail Sekarang Dah Ada Cool Themes Lah ! Hehe :)

  1. aku pon ada share kt blog aku..tp aku xtulis pon…kat bawah2 tuh aku ada citer sket n link ke blog lain…hehe

    Reply

  2. kool atau tidak, aku tidak akan guna. sebab? aku x suka perkara2 yang tidak simple. 😀

    Reply

  3. 🙂 🙂
    wah suke sgt dia gmail dh ade themes
    😀

    Reply

  4. Salam bro.. wah.. gmail aar? Aku pun guna gmail.. Thanks share info ni.. Aku baru je aktif blog-bolog ni.. hihi

    Reply

  5. tak pakei pun themes ni. tp sayang kat google..mcm2 ada.hehe :up:

    Reply

  6. aku pun ketinggalan gak…
    sib baik ade mat kepoh cam ko yg tlg gitau…
    maceh!

    Reply

  7. mcm blog plak ada banyak2 theme… 😛

    Reply

  8. life4hire : aku x nampak pun link tuh. hehe ke memang takde ek ? 😀

    Reply

  9. affuan : hehe gunalah….gunalah…hehe 😀

    Reply

  10. enchekcamera : tu la kan. kalerful la sket. lebih rileks. haha 😀

    Reply

  11. onggon : keep on blogging abe. hehe 🙂

    Reply

  12. chemot : hehe tu la penat2 je diaorang buatkan kan. hehe 😀

    Reply

  13. cikgu : hehe sama2 :$:

    Reply

  14. buzzy : hehe tu la kan. cool plak theme dia. hehe 👿

    Reply

  15. bukan melambatkan lagi loading gmail ke!?

    Reply

  16. megat : hehe aku pakai since pagi tadi laju jer. gmail takde masalah. tak tahulah ahad ni. hehe 😀

    Reply

  17. wah cool! apsal aku xtau pun ni? haha
    adusss aku ketinggalan haha

    Reply

  18. adeh,saya lagi ketinggalan! taktau langsung gmail ada themes. ciss.. sia2 jadi pengguna gmail yg setia. hahahahahah

    Reply

  19. adeh,saya lagi ketinggalan! taktau langsung gmail ada themes. ciss.. sia2 jadi pengguna gmail yg setia. hahahahahah 😳

    Reply

  20. adila : hehe ramai lagi yg belum tahu rasanya. hehe ❗

    Reply

  21. ixora : hehe takpe ramai lagi yg tak tahu tau. hehe 🙄

    Reply

  22. eh,ada? sorry terdouble komen. delete je salah satu 🙂
    tadi dia cakap “Failed to add your comment”

    Reply

  23. Malas lah aku nak pakai theme2 tu..
    Nanti lambat nak loading.. Plain pun lagi bagus

    Reply

  24. zool : hehe aku pakai theme neat ala2 zen puteh semua. hehe cool ! 😀

    Reply

  25. ixora : hehe tu tadi kot. hehe 🙂

    Reply

  26. dah try theme dia.. best gak and tak slow down the mail pun.. bagus nih!

    Reply

  27. dh try gak theme die. bes..x slow.. :up:

    Reply

  28. aku pon baru tau…thanx for the info… :up:

    Reply

  29. :halo:
    tu laa
    lagi comel kan
    HIHIHI

    Reply

  30. Pingback: Gmail Themes | azwan.my

  31. betul!! aku try smalam.. last2 guna yg default je
    .. aku rs aku lg sker yg classic hahahahaha

    Reply

  32. baru lagi ke?
    lps aku baca blog ni psl theme tu, gi uni je kwn2 ckp psl benda ni jgak hahahahahaha

    Reply

  33. shaxx : hehe tu la lkan aku perasan gak yang takde la slow gmail tuh. power la google neh kan. hehe :$:

    Reply

  34. ibnmasir : hehe best gilos kan. hehe ➡

    Reply

  35. amoi : hehe la baru tahu ke ek. hehe 🙂

    Reply

  36. enchekcamera : hehe lagi cool dan menarik. takde la dull je kan. huhu 🙄

    Reply

  37. adila : hehe actually aku pakai theme zen yang sungguh cool. hehe 🙄

    Reply

  38. adila : hehe baru lagi la kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge