GMail Sekarang Dah Ada Cool Themes Lah ! Hehe :)

pagi tadi masa aku bukak gmail terkejut beruk aku !

haha apsal ada something from gmail lab neh ?

sekali check punya check gmail dah ada theme la

banyak gak la theme yang available

so dah tak boring la gmail neh kan

aku x sure la plak kalau theme(s) ni boleh buat browser korang slow ke. hehe

rupa2nya semua info dah ada la dalam googlesys nyer blog kat sini

mashable pun dah bagitahu mende neh sebelum ni. haha

aku je yg ketinggalan sket. haha

amacam cool ke idak eh ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

38 responses to “GMail Sekarang Dah Ada Cool Themes Lah ! Hehe :)

  1. Pingback: Gmail Themes | azwan.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.