gmail dah ada colour pallete pada labels ?

korang perasan x yang gmail dah ada colour pallete dalam labels ?

heheheheeh confuse aku apa guna dia eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “gmail dah ada colour pallete pada labels ?

  1. aku dah main2 dah. warne warni siot gmail aku. yeah! aku ske gile pakai gmail dari pakai yahoo aku.

    cume firefox 2 je.. hampas sgt pehal ni..

    Reply

  2. ed : gmail makin slow despite colourful neh. firefox 2.0 plak asyik crash ngan apple’s software. pening aku 🙁

    Reply

  3. itu laa pasal! computer aku jd sgt lembap! aku rase ko patut try safari 3.0 jauh lg laju dari ape2. aku rase la. tp masalah die tak de plugin.

    Reply

  4. ed : benci aku ngan semua plug in 2x neh. hampeh je

    Reply

  5. plugin nak back tu penting. right click pastu drag ke belakang. sgt penting! save time dari nak gerak mouse kt atas. (mouse gesture)

    lg satu save session. bile fire blk firefox, die reload blk tabs yg ade before tu. best oo mcm tu. (session manager)

    Reply

  6. ed : giler tech geek la ko. hampeh aku x paham 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge