GMail Bukan Lagi Beta Version ! Yahooooooo

hehe punya la lama kita guna gmail

selama neh kita guna beta version je kan.

beta version neh ala2 trial je sebenarnya

cuba bayangkan kalau tetiba gmail buat hal and google tarik balik gmail

sure havoc satu dunia kali neh. hehe 🙂

– – – – –

anyway gmail dah bukan beta version effective semalam ya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “GMail Bukan Lagi Beta Version ! Yahooooooo

  1. kak jie pun tatau…hehehe

    Reply

    KNizam Reply:

    kujie : hehe saya mmg pengguna tegar gmail since mula2 diperkenalkan lagi. hehe 🙂

    Reply

  2. me pakeyy yahoo mail jerr.. volleee

    Reply

    KNizam Reply:

    en_me : ala tukar la kepada gmail yg lebih cool ni en_me. hehe 🙂

    Reply

  3. huh! ye ek?
    tak perasan lak..
    bagus la kalo dah tak beta lg..
    Gmail rawks!!

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : yep sekarang dah start full version balik. cool giler kan. hehe 🙂

    Reply

  4. oh, iyo ko…br tau

    Reply

    KNizam Reply:

    sitir : yep dah bukan beta version lagi dah. hehe 🙂

    Reply

  5. betul la aku pun tak perasan….
    so skang full version …
    kira okey laaa

    Reply

    KNizam Reply:

    hazman : hehe cool giler kan. hehe harap2 security dia power la kali neh kan. hehe 🙂

    Reply

  6. wahh br taw.. huhu

    Reply

    KNizam Reply:

    luth : hehe ko pun x perasan ek. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge