gloria jeans pavilion kl

hari tu aku blog pasal betapa susahnya nak cari gloria jeans kat kl. since yang kat klcc dgn gleneagles ampang tutup, dah takde rasanya cafe neh kan. heheeeheh then tetiba aku dapat tahu ada kat putrajaya. mak aihhh jauhnyer siot. malas la aku nak pegi putrajaya semata2 nak pekena ice blended coffee dia yang famous tuh kan. hehehhe.

sekali masa aku pergi pavilion yang menyaksikan ramai giler manusia beratur membeli j.co donut. hehehehehe malas la pekena donut. then jenguk2 kedai kat2 situ, nampak plak ada gloria jeans kat situ. heheheheheh pucuk dicita ulam mendatang la kan. heheheehh sure la seronok kejap. rasa jakun kejap pun ader. huhuhuhuhu

apa lagi terus lepak situ dan pekena ice blended kegemaran aku la kan. heaven dowh! hahahahaahah 🙂 knock knock on the heaven’s door. heheheheheh ternostalgia la plaks. ahaks. 🙂





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 responses to “gloria jeans pavilion kl

  1. Pavillion ni kat ne?

    Reply

  2. yana : pavilion ni kat area bukit bintang. depan marriot. bekas tapak bukit bintang girls school / bbgs dulu….besar siot tempat neh. 🙂

    Reply

  3. ooo.. kalo bekas tapak BBGS dulu mmg besar ah..

    Reply

  4. yana : yep mmg besar siot. tapi the gardens mid valley lagi la bagak. hehehehe 🙂

    Reply

  5. Pingback: j.co donuts & coffee @ pavilion KL « KNizam Artwerk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge