gloria jeans coffee

dulu kat jaybee selalu lepak2 kat gloria jeans coffee kat area jb waterfront yang terbelengkalai tepi laut tuh. bukannya sebab apa. sebab paring senang plus iced blended dia mmg yang paling best la kan. heheheeh memang sejuk n cool adjer 🙂 sekali sekarang neh cam susah jer nak jumpa cafe gloria jeans neh kat KL.

kat ner ada eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 responses to “gloria jeans coffee

  1. oooo… kat klcc bukan ada ka?

    Reply

  2. kawaii : dah takde meh

    Reply

  3. BRO, kat taman botani putrajaya ade la…
    baru tadi boss i belanja bukak posa kat sana

    Reply

  4. kawaii : orait. thanks for the info

    Reply

  5. Suka GJC tp skrg dah tutup near my house, so terpaksa la I sokong Israel dgn membeli starbucks ice blended..hehe.. but surely tak sesedap GJC.. base on my tekak la..heh. Then 1day gi kat branch KLCC last Jan masa blk mesia jap, tunjuk kat cashier tu point card jepun valid ke kat KLCC, dia kata valid international, then dia sgt baik hati gi cop kat suma box then kitorg dpt la free another regular ice blended! 😀

    Reply

  6. yana : yep. memang gloria nyer ice blended saya paling suka. saya pun selalu gak pegi klcc nak pekena ice blended tuh. sekali sekarang dah takde plak. kena pi putrajay plak lepas neh. tapi jauh gak la kan. heheheheh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge