Globe Silk Store Jalan TAR



Globe Silk Store Jalan TAR, originally uploaded by KNizam Artwerk.

Haha bila aku tengok kartun neh teringat masa bulan puasa zaman kanak2 dulu
Masa tuh kalau nak dekat raya area globe silk store neh mmg akan sesak giler ok
Kat sini jugak ada batu road supermarket, mun loong dan hankyu jaya
Ni lah tempat2 shopping paling happening masa tuh. Hehe
Yaohan The Mall pun baru bukak jugak
Dengan tarikan utama air terjun yang naik tinggi giler setiap 1 jam kot
Apa2 pun mmg best la shopping kat jalan tar
Walaupun penat kan. Hehe
Kalau masa berbuka just minum air je, the lepak kat kakilima supermarket neh sebelum balik
Penat woooooooooo nak mengangkut beg2 shopping tu ok. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 responses to “Globe Silk Store Jalan TAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.