Giler Sikit Barang Aku Bawak OK

Haha dalam 17kg adjer dowh
Malas aku nak bwk barang byk2 kan
Beli kat sana je la nanti. Hehe
Aku bawak bag karrimor neh je
Then bag laptop. Segala gadget dah ready nak online
Haha bila bawak bag neh terasa nak pergi melancong la plak
Copenhagen ? Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 responses to “Giler Sikit Barang Aku Bawak OK

  1. Pergi utk jangka waktu lama, tak perlu bawa banyak2 pun…lain kalau pergi sebulan dua.

    suami kak jie pergi Algeria baru ni pun bawa beg kecik je…lain2 keperluan bolah beli kat sana…tak kan nak usung sabun mandi utk setahun..ishhhh

    copenhagen? jgn silap kapalterbang sudah…hahaha

    Reply

  2. “KITA MEMPUNYAI BANYAK MASA UNTUK BERFIKIR
    DAN BERTINDAK TETAPI BERFIKIR TANPA TINDAKAN
    MEMBUATKAN MASA KITA TERBUANG…”

    “SELALUNYA KEADAAN MEMBUATKAN KITA MEMILIH,
    SEBALIKNYA KESUSAHAN ADALAH KEADAAN
    YANG KITA PILIH…”
    Jom bongkar rahsia…!

    Reply

  3. orang laki simple je bro…
    lainlah kalau ada bini dan anak…

    Reply

  4. bawak barang apa sikit nih? food supplies tak bawak banyak2 ker? hehehe…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.