Giler Ramai Manusia Kat Sini Hari Ni

Haha akhirnya aku decide nak pergi gak pejabat imigresen wangsa maju
Saja je nak test berapa lama nak buat passport international neh. Hehe
Sekali ramai giler manusia dowh. Haha
Ni semua sebab selangor cuti la ni kan, kalau x surelah xde ramai mcm ni
Ada la dekat 70 nombor aku nak tunggu. Maunyer giler kebosanan aku kat sini nanti. Haha
Apa2 pun byk gak la tempat makan yang best2 kat rampai business park
Sempat ke nak jjcm area situ ek ? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge