Giler Hebat Siot Website “Cicakman 2 Planet Hitam” !

korang suka lastik cicak ?

korang pernah nengok telur cicak ?

haha semua soalan takde kaitan dengan post kali neh dowh

korang dah pernah dengar pasal kru studios ?

kali neh kru nak sambung movie cicakman, kali neh cicakman 2 planet hitam

semua sungai, air mengalir lesu berwarna hitam siot

kali neh cicakman lawan dengan 3 musoh !

ada 3 jembalang baru ok. sure best gilos.

cgi kru buat memang sempoi. memang berbaloi la diaorang buat filem

saksikanlah di pawagam berhampiran nanti ya

kat bawah neh official trailer (bm) cicakman 2 planet hitam

siap ada komik sekali dowh.

mcm kat bawah neh

dah mcm ala2 heroes plak ok !

hehe post kali neh diakhiri dengan soundtrack cicakman 2 planet hitam

mempersembahkan yusri kru dan melly goeslow !

dibius chenta ! haha

doctor tolong bius saya dengan chenta. haha

p/s dah macam apa nama tuh, ala yg dalam narnia tuh la ! haha

korang teruja ?

ke masih cool lagi. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Giler Hebat Siot Website “Cicakman 2 Planet Hitam” !

  1. tadi petang telah men-spray cicak dengan ridsect sampai cicak termenung.
    KAH KAH KAH
    👿

    Reply

  2. Ko patut dapat royalti atas promosi ni..
    Mintak ngan Yusri dalam 2-3 ribu..
    Boleh belanja aku makan ikan bakar Umbai…
    Paling leweh pun kat Din Corner…

    Reply

  3. chika : perghhhhhhh pembunuh cicak neh. kesian cicakman. hehe 🙂

    Reply

  4. zool : hehe mee goreng basah din corner best giler ah. rindu plak aku. haha 🙂

    Reply

  5. antara filem dalam list menuggu pakcik… (maybe tgk sensorang sebab orang rumah tak suka tgk cite katun mcm nie)

    Reply

  6. Aku rasa aku nak tengok pasal ada pompuan jahat tuh (jahat tapi seksi)… ekekeke

    Reply

  7. salam bro!! disebabkan jap gi aku nak nengok cicakman, ku mencari entri cicakman.. hehee

    Reply

  8. uncle g : hehe aku pun x sabar2 nak nengok nyer. hehe 🙂

    Reply

  9. rohaizad : hehe dalam every filem kenalah ada pompuan cun kan. haha 🙂

    Reply

  10. khai : wooooo nanti wat review sekali ok 🙂

    Reply

  11. memang cool pun. tapi aku tgk website ni da lama da diorg up.. sejak september lepas lagi.. time lagu dibius cinta br nk kuar.. rasanya ni website movie tempatan yg terbaik la.. yg lain mcm hampeh je.

    Reply

  12. hahaha klaka: “akan aku patah-patahkan tulang kau..sampai patah” hahaha

    tak sabaq nak tgk…

    los and faun best la, pi la tgk jugak

    Reply

  13. myadlan : hehe tu la sekarang aku tengah tengok the making of the cicakman 2 kat astro ria. hehe 🙂

    Reply

  14. kawaii : hehe mmg cool. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge