Giler Cool Video Clip Neh. Muka Sempoi Giler. Haha :)

tadi aku melawat blog bilik sebelah

sempena birthday dia, dia post vclip neh

hahahahah gelak giler dowh

mmg lawak giler

tak tahan aku nak gelak sakan. hahahahaha

korang tengok la sendiri kat atas tuh.

kena carik vcd neh nanti. ๐Ÿ™‚

ServerFreak Web Hosting Solutions

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 responses to “Giler Cool Video Clip Neh. Muka Sempoi Giler. Haha :)

  1. Cerita dia memang best.. Lawak giler kdg2.. Ape pun, gud luck in finding the movie..

    Reply

  2. Haha.. 1st time sy klik video nih.. mmg lawak.. smlm internet selow sgt.. tak dpt nk klik kt BS. err, dr cerita apa video ni?

    Ixora’s last blog post..And I wish youโ€ฆ

    Reply

  3. bilik sebelah : hehehe weekend neh aku carik kat kedai vcd berhampiran. lepas mengundilah kot. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. ixora : rasanya cerita gila2 pengantin somethin’ amendentah. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. ni dari movie GilaGila Pengantin Remaja nie (GGPR) x ingat lak dia ada GGPR1 ke GGPR2 ke….

    mox’s last blog post..ubah gaya hidup ….

    Reply

  6. oh,gila-gila pengantin remaja… penah tgk iklan dia tp movie dia tak penah tgk la pulak. hee.

    Ixora’s last blog post..And I wish youโ€ฆ

    Reply

  7. mox : la cerita tuh ka. mana best 1 ke 2 ek ?

    ixora : kena beli lah weekend neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. ahaks, memang siul betul

    azwanhadzree’s last blog post..Bloggers Slammed

    Reply

  9. yer.. dah tengok tadi.. slamba je, tapi kan aweks kat ujung tu best jugak? kan best kalau sambung je crita tu sampai habis..

    MR BS ni cool jugak ayat, tengok gambar Arrghhhh tu dah menggambarkan betapa tension orang blaja.. biasa la tu.. kecik2 kena blaja kan..

    apis17’s last blog post..akismet spamless

    Reply

  10. i’m a huge fan of afdlin..
    GGPR kot…

    tapi awat bila kita tunggu punya lama last2 dia cakap video no longer available huhu

    waaaa naktgk jugak

    Reply

  11. no longer available? ish ade je nie..ok je..stream baik punya ๐Ÿ˜€

    syamsulariff.com’s last blog post..Orang kata saya pakar plagiat

    Reply

  12. ish ish… ada yg tak kena…
    adakah salah vista??

    nak jugak salahkan vista huu

    Reply

  13. ermm.. mox pon tak tengok lagi GGPR ni.. x tau la mana 1 yang best…. tapi clip ni mox dah tengok dulu2 lama dah … … aritu baru donlod sumolah.divx. layan sumo :p~

    Reply

  14. dude. aku tak gelak pun nengok video ni.. is there something that i missed?

    Reply

  15. azwan : hahaha memang siot je kan. ๐Ÿ™‚

    apis : hehehe kena tengok gak filem neh ๐Ÿ™‚

    kawaii : ada jer. pc rosak kot. haha

    syamsul : tu la kan. org lain ok adjer. ๐Ÿ™‚

    kawaii : salahkan internet jer. haha ๐Ÿ™‚

    mox : la takkan kena beli dua2 sekali kot. susah la ini mcm. hehe ๐Ÿ™‚

    aini : ko tuh tengah penat lepas ironman langkawi lagi kot. tuh yg susah nak gelak. where’ve all ur lugh muscle gone ? haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  16. hahhaha.. ROFL… funny gile. awat muke dia buruk? euwww… hahaha..

    Fuqaha’s last blog post..Stupidity at its Best

    Reply

  17. fuq : hahaha muka selamba rock je ๐Ÿ™‚

    Reply

  18. hahaha lawak gila syial, aku ingat afdlin yg buat lawak, haha nanti aku sewa vcd ni lah

    tempat aku ada sewa vcd original rm4=1 citer

    Reply

  19. rjuna : hahaaha mmg lawak kan. afdlin ada kat belakang tu adjer ๐Ÿ™‚

    Reply

  20. muhaini : ha! join apa ni eh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge