Giler Cool Dowh Tag Kali Neh !

blogger famous LHDN tag gualah plak dowh !

haha

– – – – –

haha jarang2 aku nak balas tag ok

kalau setakat tag biasa2 tuh malas la aku nak layan

tapi kali neh tag neh sungguh cool

mencabar jari-jemari aku menaip dengan pantas dan tuntas. huhu

dan inilah hasilnya ok !

54 perkataan

Speed test

sapa2 nak cuba click je lah kat sini

gua malas la nak tag sapa2

sapa2 rajin or ada banyak masa buat je la

x perlu disuruh kan. haha ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 responses to “Giler Cool Dowh Tag Kali Neh !

  1. Kamu mencapai 346 markah, jadi kamu berada di posisi 1356 dari 115122 dalam senarai kedudukan

    Kamu menaip 416 aksara seminit
    you mendapat 65 perkataan betul dan
    kamu mendapat 0 perkataan salah

    Hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : hehe hebat ko ek. mesti laju giler neh. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  2. + Senamanjari dipagi selasa

    Reply

    KNizam Reply:

    myfreak : tuh baru senam belum jog tuh. hehe ๐Ÿ˜‰

    Reply

  3. Kamu mencapai 256 markah, jadi kamu berada di posisi 10828 dari 115285 dalam senarai kedudukan

    Kamu menaip 353 aksara seminit
    you mendapat 49 perkataan betul dan
    kamu mendapat 2 perkataan salah

    —————————————
    aku kene improve lagi ni…

    Reply

    KNizam Reply:

    faza : hhe lagi gak tuh 10k ranking. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  4. Kamu mencapai 321 markah, jadi kamu berada di posisi 2673 dari 115337 dalam senarai kedudukan

    Kamu menaip 410 aksara seminit
    you mendapat 63 perkataan betul dan
    kamu mendapat 2 perkataan salah

    Reply

    KNizam Reply:

    adi : hehe ranking 2k tuh. terer la kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  5. 55 ja best rekod..huhu~

    Reply

    KNizam Reply:

    d2z : hehe cuba lagi ok. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  6. blogger faymes LHDN?
    sungguh tak leh belah.

    nizam, aku mmg tak laju menaip. setakat ni, aku paling kalah diantara semua orang.
    wowowowo….

    Reply

    KNizam Reply:

    nurnana : hehe ko kan famous giler sekarang. hehe nak signnn. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  7. haha…boleh tu mmg boleh
    tapi nnt jadik bahasa sanskrit plak…
    merapu2 aja…
    aku nie kalau menaip mcm mengeja…
    bro……bila mau kasi up link blog ambo
    hehe….
    aku dah kasik tanam link blog bro kat blog ambo

    Reply

    KNizam Reply:

    kampung boy : eh dah letak link. check out the link above ya ๐Ÿ™‚

    Reply

  8. first try…

    Kamu mencapai 372 markah, jadi kamu berada di posisi 741 dari 116254 dalam senarai kedudukan
    Kamu menaip 472 aksara seminit
    you mendapat 72 perkataan betul dan
    kamu mendapat 1 perkataan salah

    aduyai… gonna be second round jap lagi..

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : perghhhhh ko mmg hebat bawah 1k tuh dowh. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  9. haha.mengada!

    Reply

    KNizam Reply:

    nurnana : haha betul apa. haha ๐Ÿ™‚

    Reply

  10. second try… best best…

    Kamu mencapai 400 markah, jadi kamu berada di posisi 485 dari 117341 dalam senarai kedudukan

    Kamu menaip 486 aksara seminit
    you mendapat 75 perkataan betul dan
    kamu mendapat 0 perkataan salah

    Reply

    KNizam Reply:

    khai : perghhhhhh hebat ko. jejaka terpantas dan tuntas menaip. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  11. kalau nak dapat sijil menaip percuma.. boleh lawat laman nih
    http://www.typingweb.com/

    aku dah dapat sijil . heheh.

    Reply

    KNizam Reply:

    adi : yang website lagi satu tuh mcm kena register adjer. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  12. Free register. tak kena bayor pun . dapat sijil pun free ajer..

    Reply

    KNizam Reply:

    adi : wokay nanti aku cuba plak. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  13. 62 perkataanSpeed test

    Reply

    KNizam Reply:

    tekek : wahhhhh ok la tu kan. hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

  14. Kamu mencapai 314 markah, jadi kamu berada di posisi 203 dari 12543 dalam senarai kedudukan

    Kamu menaip 419 aksara seminit
    you mendapat 62 perkataan betul dan
    kamu mendapat 3 perkataan salah

    Reply

    KNizam Reply:

    tekek : hehe power2 hehe ๐Ÿ™‚

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge