Giler Best Lagu2 From YUNA Ni ! Korang Wajib Dengar OK ! Hehe :)

siapa yuna ?

haha kalau korang tak tahu memang sah2 la tak ngadap tv kul 10 malam ahad lepas kan. huhu

1st time aku dengar pasal yuna neh dalam the hoppers & ahli muzik lah

yuna neh buat gig kat kuantan…

aku perasan lagu2 acoustic dia dalam cerita tuh

memang cool !

memang sedap petikan gitar kapok dengan suara dia

dah lama x dengar someone  with a voice combination of alanis morissette, tori amos, the cardigans & fiona apple.

aku pun mmg fan giler ngan alanis. so aku mmg suka lagu2 slow alanis

memang gempak la minah neh punya petikan gitar

best bila dengar secara live neh

memang yuna neh boleh pergi jauh aku rasa

owh lupa nak bagi tahu yang kat blgo dah banyak rupanya post pasal yuna neh eh ! haha

kalau sapa2 nak dengar lagu2 yuna acoustic neh bolehlah pergi kat myspace yuna sendiri

kalau nak download for test listening, click sini tau

yuna baru je buat show kat klpac dan aku x sempat pergi !

lepas neh dia pergi london plak beb ! haha

kalau ada chance surelah aku attend gig dia lepas neh. hehe ➡

p/s – lagi satu aku suka la dengan design semua poster2 dia

dia pakai font apa tu eh ?

memang cool lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Giler Best Lagu2 From YUNA Ni ! Korang Wajib Dengar OK ! Hehe :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.