Giler Best Lagu2 From YUNA Ni ! Korang Wajib Dengar OK ! Hehe :)

siapa yuna ?

haha kalau korang tak tahu memang sah2 la tak ngadap tv kul 10 malam ahad lepas kan. huhu

1st time aku dengar pasal yuna neh dalam the hoppers & ahli muzik lah

yuna neh buat gig kat kuantan…

aku perasan lagu2 acoustic dia dalam cerita tuh

memang cool !

memang sedap petikan gitar kapok dengan suara dia

dah lama x dengar someone  with a voice combination of alanis morissette, tori amos, the cardigans & fiona apple.

aku pun mmg fan giler ngan alanis. so aku mmg suka lagu2 slow alanis

memang gempak la minah neh punya petikan gitar

best bila dengar secara live neh

memang yuna neh boleh pergi jauh aku rasa

owh lupa nak bagi tahu yang kat blgo dah banyak rupanya post pasal yuna neh eh ! haha

kalau sapa2 nak dengar lagu2 yuna acoustic neh bolehlah pergi kat myspace yuna sendiri

kalau nak download for test listening, click sini tau

yuna baru je buat show kat klpac dan aku x sempat pergi !

lepas neh dia pergi london plak beb ! haha

kalau ada chance surelah aku attend gig dia lepas neh. hehe ➡

p/s – lagi satu aku suka la dengan design semua poster2 dia

dia pakai font apa tu eh ?

memang cool lah !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 responses to “Giler Best Lagu2 From YUNA Ni ! Korang Wajib Dengar OK ! Hehe :)

  1. huhu…
    Ade sorg blogger tu pown gile yuna cam ko nizam..
    Dr Sarah, dier pown gler Yuna cam ko…
    aku try gak tgk…
    dier ni dlm genre ape ek?? country ek??

    Reply

  2. montage promo pd notebook/journal dier best. lagu dier … err … not my cuppa.

    Reply

  3. Hurm.. leh pergi jauh.. salute dgn design poster dia. sape lah yg design tu… sangat2 gempak…

    pss: muka chantek, suara sedap.. mmg leh pergi jauh..

    Reply

  4. wooo..teringin gak nak dgr…

    Reply

  5. cekgu : dia acoustic alternative. mmg best siot lagu dia. mmg cool. cuba la dengar deeper conversation…. hehe 🙂

    Reply

  6. bubba : tu la kan. creative giler ah. hehe x leh layan ek. hehe 🙂

    Reply

  7. khai : tu la kan. pandai siot sapa yg buat artwerk tuh. hehe 🙂

    Reply

  8. amoi : haha best giler ah 🙂

    Reply

  9. Hm yuna tu solo lagi ke??
    huhuhuhuhuhu..
    Jap lagi aku dengo lagu dia..

    Reply

  10. zool : so sedap ke idak. hehe 🙂

    Reply

  11. Aku igt satu hari nak buat cover lagu die la. Tp tak reti plak carik chords. Ko tau Knizam?

    Reply

  12. nh : aisey takdelah. kena tanya dialah sendiri kot. hehe 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge