Giler Ah Diaorang Neh Main Muzik Dengan iPhone Adjer !

perghhhh hebat beb diaorang neh

tadi aku terbaca kat mashable pasal diaorang neh compose/main balik muzik dengan iphone adjer

memang hebat. aku respect especially lagu clocks yang laju giler tuh

bukan senang beb ! nak kena pantaskan jari jemari mentega tuh kan. hehe 🙂

cekidaut!

takde ke mana orang malaysia nak main balik lagu2 kita eh ?

hehe aku belum beli iphone lagi so tak boleh ler. hehe 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 responses to “Giler Ah Diaorang Neh Main Muzik Dengan iPhone Adjer !

  1. Caiyolah.
    Mmg cool.

    Reply

    KNizam Reply:

    eryza : hehe cool gilos. memang cepat dowh jari-jemari dia kan. hehe 🙂

    Reply

  2. alamak…
    x reti main alat muzik la..
    rugi je pakai iphone…
    hoho…

    Reply

    KNizam Reply:

    azah : aisey kena try tuh. bukannya susah sangat kan. hehe 🙂

    Reply

  3. fuh, ligat tangan memetik.. hehe

    Reply

    KNizam Reply:

    beliamuda : hehe tuh la kan. cepat giler jari dia tuh. hehe 🙂

    Reply

  4. aku xde iphone la, kawan aku ade la..xpe nt aku suh dia download software tu haha

    Reply

    KNizam Reply:

    broskl : hehe boleh buat konsert kat youtube la kan. hehe 🙂

    Reply

  5. gile ahh.. lagu Metallica.. aku kalo pkai gitar biasa bleh la kot main lagu tu.. Nothing Else Matter~

    Reply

    KNizam Reply:

    anarm : hehe pakai iphone mcm lagi senang adjer. hehe 🙂

    Reply

  6. susah bro! dah try mmg best la tp susah gila drp real..wahaha

    Reply

    KNizam Reply:

    najib : jari kena cepat kan. hehe 🙂

    Reply

  7. huhu…
    aku tunggu kalau2 iphone tu turun merudum regenye…
    heheh

    Reply

    KNizam Reply:

    cekgu : hehe bila la tu agaknya kan. heeh 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.